Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/74725/laimek-playstation-5-is-bigbox-lt/spausdinti/

Laimėk „Playstation 5“ iš BIGBOX.LT

Publikuota: 2020-09-29 07:17
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

Elektroninės technikos parduotuvė BIGBOX.LT skelbia žaidimą „Laimėk PlayStation 5“. Jo metu užsiregistravę dalyviai turės galimybę laimėti ilgus metus lauktą naujos kartos žaidimų konsolę „Sony PlayStation 5“.

Laimėk „Playstation 5“ iš BIGBOX.LT

Kaip dalyvauti?

Iki lapkričio 18 d. 23:59 min. užsiregistruokite žaidime užpildydami registracijos formą svetainėje BIGBOX.LT.

Lakpričio 19 d. burtų keliu bus išrinktas laimėtojas, kuris gaus naujausią konsolę „Sony PlayStation 5“.

Laimėtojas bus paskelbtas BIGBOX.LT svetainėje bei su juo bus susisiekta asmeniškai el. paštu.

Visas žaidimo taisykles rasite žaidimo „Laimėk Playstation 5“ puslapyje.

Informacija apie „PlayStation 5“

Praėjus lygiai 25-iems metams po pirmosios „Sony PlayStation“ žaidimų konsolės pasirodymo pasaulis užgniaužęs kvapą laukia artėjančio „PlayStation 5“ pristatymo. Jau žinoma, kad „PS5“ konsolės premjera įvyks lapkričio 12 d. Naujosios realybės sąlygomis žaidimų konsolė tapo pirmojo būtinumo preke, todėl „PlayStation 5“ populiarumas ir išankstinių užsakymų (angl. „pre-order“) skaičiai gerokai viršijo Sony lūkesčius.

Kompanija didina „PS5“ gamybos apimtis, siekdama patenkinti paklausą ir išlaikyti lyderio pozicijas žaidimų konsolių rinkoje, kurioje pavyko įsitvirtinti išleidus „PlayStation 4“ konsolių šeimą, nustumusią į šešėlį „Xbox“. 2020 m. kalėdinis sezonas atvers naują žaidimų konsolių karų puslapį, mat „PS5“ sutampa su „Xbox Series X“ ir „Xbox Series S“ modelių pasirodymu.

„PS5“ seriją taip pat sudaro dvi žaidimų konsolės – „PlayStation 5“ ir „PlayStation 5 Digital Edition“. Pagrindinis skirtumas tarp „PlayStation 5“ ir „PS5 Digital Edition“ – tai optinių Blu-Ray diskų skaitytuvas, kurį turi brangesnis konsolės „PlayStation 5“ modelis. Dėl šios priežasties žaidimų konsolė su Blu-ray skaitytuvu yra šiek tiek brangesnė, ir „PlayStation 5“ kaina Lietuvoje bei Europoje bus 100 € didesnė.

Laimėk „Playstation 5“ iš BIGBOX.LT

Šią „PS5“ žaidimų konsolės versiją ekspertai rekomenduoja rinktis tiems pirkėjams, kurie turi surinkę didelę „PlayStation 4“ ir ankstesnių kartų „Playstation“ konsolių žaidimų diskų kolekciją, planuoja keistis arba parduoti peržaistus žaidimus. Mat pigesnė žaidimų konsolė „PlayStation 5 Digital Edition“ leidžia žaisti tik internetu įsigytus ir parsisiųstus žaidimus.

Lyginant su ankstesne „PS4“ karta, „Sony PS5“ serija nustebino išaugusiomis galimybėmis. „PlayStation 5“ aprūpinta specialiai šiai konsolių serijai adaptuotu procesoriumi ir grafine posisteme ir SSD disku. Be to, žaidimų konsolė „PS5“ yra aprūpinta integruota duomenų įrašymo ir nuskaitymo sistema. Ji leidžia žaidimų kūrėjams projektuoti dar sudėtingesnius ir tikroviškesnius „PlayStation“ žaidimų pasaulius ir juos užkrauti be jokio vėlavimo.

„PlayStation 5“ konsolė žavi naujomis grafikos galimybėmis. Ray Tracing technologija ją palaikančiuose „PS5“ žaidimuose sukuria šviesos ir šešėlių žaismą, kurį anksčiau būdavo galima pamatyti tik filmuose. Vaizdas pasižymi neįtikėtinu detalumu, nes „PS5“ konsolės žaidimai veikia 4K raiška, o 120 FPS kadrų per sekundę skaičius užtikrina ypač sklandų veiksmą. Be to, „PlayStation 5“ naudoja HDR technologiją tam, kad parodytų tai, kas anksčiau buvo paslėpta tamsiausiose ir šviesiausiose kadro vietose.

„PlayStation“ visada garsėjo garsėjo išvystyta konsolės žaidimų ekosistema, ir „PS5“ netapo išimtimi. Žaidėjų paslaugoms – unikalūs žaidimai, daugelį kurių galės išbandyti tik „PlayStation 5“ savininkai. „Ratchet & Clank: Rift Apart“, „Gran Turismo 7“, „Marvel's Spider-Man: Miles Morales“, „Horizon Forbidden West“, „Returnal“, „Sackboy A Big Adventure“ ir daugelis kitų laukiamų „PS5“ konsolės žaidimų patenkins įvairių žanrų mėgėjų lūkesčius.

„PlayStation 5“ atkeliauja su „DualSense“ pulteliu. Šis „PS5“ pultelis turi atgalinį ryšį ir dinamiškai prisitaikantį mygtukų pasipriešinimą, kuris kinta priklausomai nuo žaidėjo atliekamų veiksmų. „Sony“ taip pat siūlo daugybę naudingų ir patogių „PS5“ priedų: belaides žaidimų ausines „Pulse 3D“, nuotolinio valdymo pultelį, kuris žaidimų konsolę „PlayStation 5“ paverčia multimedia pramogų centru ir filmų leistuvu. Norintiems savo žaidimus transliuoti į „Twitch“ ir „YouTube Sony“ siūlo „PS5“ HD internetinę kamerą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!