Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/73033/laikas-legalizuotis-siuo-metu-uz-16-99-pirkdami-office-biuro-programu-licencija-nemokamai-gausite-ir-legalia-windows-10/spausdinti/

Laikas legalizuotis: šiuo metu už €16,99 pirkdami „Office“ biuro programų licenciją nemokamai gausite ir legalią „Windows 10“

Publikuota: 2020-05-22 13:01
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

Lietuvoje piratavimo mastai pamažu mažėja. Muzikos klausomės naudodami „Spotify“, serialus žiūrime „Netflix“ platformoje, o neretai susigundome ir viena kita mokama programėle išmaniajam telefonui. Deja, nepaisant teigiamų pokyčių, vis dar nemažos dalies tautiečių kompiuteriuose rastume nelegalias „Windows 10“ operacinės sistemos ir „Office“ biuro programų kopijas. Mūsų manymu, dabar yra pats tinkamiausias laikas tai pabaigti, nes legalizavimasis šiuo metu itin prieinamas.

Laikas legalizuotis: šiuo metu už €16,99 pirkdami „Office“ biuro programų licenciją nemokamai gausite ir legalią „Windows 10“

Pirkite „Office“ rinkinį ir nemokamai gaukite „Windows 10“

Ne paslaptis, jog „Office“ ir „Windows“ yra lyg vaflis ir ledai – galima valgyti atskirai, bet kartu skaniau. Tą pačią analogiją galima pritaikyti ir perkant šią programinę įrangą – šiuo metu įsigydami „Office 2016“, „Office 2019“ ar „Office 365“ nemokamai gausite „Windows 10“ licenciją. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai išsirinkti sau tinkantį biuro paketą. Nuorodas ir kainas pridedame žemiau:

Naujausi „Office“ paketai „Apple“ kompiuteriams

Nors „Apple“ siūlo labai neblogą nuosavą biuro programų rinkinį, dauguma vartotojų, prieš tai naudoję „Windows“, pasiilgsta seno gero wordo ar powerpointo. Laimė, įsidiegti šias ir visas kitas „Microsoft“ programas tikrai galima ir tai nekainuoja astronominių pinigų. Šiuo metu paspaudus nuorodą ir prieš mokėjimą suvedus nuolaidos kodą OFSI50, naujausiems „Office“ paketams taikoma 50 % nuolaida. Nuorodas ir kainas rasite žemiau:

„Windows 10“ už mažiau nei 10 eurų

Ar prieš kelerius metus būtumėte galėję pagalvoti, kad naujausios „Windows“ operacinės sistemos licencija kainuos vos kelis eurus? Bet kuriuo atveju, tai ne utopija, o realybė. Paspaudę nuorodą ir prieš mokėjimą suvedę KWLE38 nuolaidos kodą, „Windows 10“ įsigysite už mažiau nei 10 eurų. Nuorodas ir kainas rasite žemiau:

Apie pardavėją

„Keysworlds“ siūlo išskirtinį vartotojų aptarnavimą, o sklandžiam ir nenutrūkstamam darbui naudoja autonominę sistemą. Tai reiškia, jog sumokėję pinigus, licencijos kodą į savo elektroninio pašto dėžutę gausite vos per kelias minutes. „Keysworlds“ siekia 100 % vartotojų pasitenkinimo, todėl iškilus nesklandumams jie visada bus išspręsti kliento naudai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!