Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/66260/thinkshop-lt-skelbia-kaledines-akcijas-verslo-klases-lenovo-kompiuteriams/spausdinti/

ThinkShop.lt skelbia Kalėdines akcijas verslo klasės „Lenovo“ kompiuteriams!

Publikuota: 2018-12-12 15:52
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Sėkmingam verslui būtina aukščiausios klasės įranga. Autorizuotas „Lenovo“ ir auksinis „Intel“ partneris ThinkShop.lt skelbia Kalėdines akcijas verslo klasės „Lenovo“ kompiuteriams! Prekių, esančių sandėlyje, pristatymas garantuojamas iki Kalėdų!

ThinkShop.lt skelbia Kalėdines akcijas verslo klasės „Lenovo“ kompiuteriams!

Mes esame daugiau nei 10 metų patirtį turinti įmonė. Jums siūlome platų pasirinkimą: verslo klasės nešiojamus ir stalinius kompiuterius bei jų priedus: klaviatūras, peles, monitorius, krepšius, kuprines bei kitą papildomą įrangą. Suteikiama galimybė užsakyti bet kokios komplektacijos kompiuterį tiesiogiai iš gamyklos. Be to, parduotuvės internetiniame puslapyje galima gyvai konsultuotis su patyrusiu specialistu, o į užklausas elektroniniu paštu ar telefonu atsakome nedelsiant. Galime pratęsti garantiją bet kuriam „Lenovo“ kompiuteriui, net įsigytam iš kitų pardavėjų.

Laukiame apsilankant ThinkShop.lt – visada rasime jums geriausią pasiūlymą. Puslapyje nurodytos prekės, dalyvaujančios akcijoje. Akcija galioja iki metų pabaigos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!