Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/5604/seb-laisvalaikio-kredito-kortele-nuolaidu-trokstantiems-pramogautojams/spausdinti/

„SEB Laisvalaikio“ kredito kortelė – nuolaidų trokštantiems pramogautojams

Publikuota: 2006-10-02 10:30
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: SEB bankas

Didžiausias Lietuvoje komercinis SEB Vilniaus bankas ir „Respublikos“ leidinių grupė pristato „SEB Laisvalaikio“ kortelę – naują „MasterCard“ kredito kortelę pramogų mėgėjams. Tai analogų Lietuvoje neturinti kortelė, kuri leis naudotis didžiausio Lietuvoje – beveik 200 partnerių – tinklo nuolaidomis įvairiems laisvalaikio renginiams ir prekėms.

„Lietuvoje formuojasi nauja karta, kuri savo laisvalaikiui skiria ypatingą dėmesį. Aktyvūs žmonės ieško turiningų ir įsimenančių pramogų, joms skirdami gana reikšmingą savo išlaidų dalį. Šiai aktyviajai visuomenės daliai naujoji kortelė su puikiai veikiančia didžiausia Lietuvoje nuolaidų programa bus itin patogi“, – sakė SEB Vilniaus banko Mokamųjų kortelių departamento direktorė Audronė Narkauskienė.

Priklausomai nuo kliento pajamų ir finansinių įsipareigojimų, suteikiamas kredito limitas svyruos tarp tūkstančio ir 10 tūkst. litų. Palūkanų už panaudotą kredito limitą nereikia mokėti, jei jis bus padengtas ne vėliau kaip per 45 dienas. Norintys naudotis kredito limitu ilgiau, galės mokėti minimalią mėnesio įmoką penktadalį panaudoto kredito limito, o nuo likusios panaudotos kredito dalies bus skaičiuojamos 14 proc. palūkanos.

„Džiaugiamės, kad „Respublikos“ leidinių grupės sukurtą ir jau 4 metus sėkmingai veikiančią „Laisvalaikio“ klubo nuolaidų programą galime patobulinti suteikdami vartotojams dar daugiau privalumų. Šios kortelės turėtojai galės naudotis visomis „Laisvalaikio“ klubo teikiamomis nuolaidomis, tad žmonės galės pigiau nueiti į mėgiamo atlikėjo koncertą, spektaklio premjerą ar bet kurį kitą renginį“, – sakė „Respublikos leidinių“ rinkodaros skyriaus projektų vadovė Giedrė Pukienė. Pasak jos, vien iki šių metų pabaigos planuojama išduoti apie 5 tūkst. naujųjų kortelių.

Naująją kortelę galima įsigyti jau nuo spalio 2 dienos visuose SEB Vilniaus banko skyriuose. Paraišką kortelei gauti taip pat galima užpildyti interneto svetainėje www.seblaisvalaikis.lt. Kredito kortelė anksčiau turėjusiems „Laisvalaikio“ nuolaidų kortelę kainuos 50 Lt, naujiems vartotojams – 100 litų. Nuolaidomis kortelės turėtojai galės naudotis ne tik ja atsiskaitydami – norėdami sumokėti grynais pinigais ar kitomis mokamosiomis kortelėmis, savininkai galės ją tiesiog parodyti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!