Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/5584/bilietai-pristatomi-be-papildomu-mokesciu/spausdinti/

Bilietai pristatomi be papildomų mokesčių

Publikuota: 2006-09-29 10:55
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Bilietai LT

Nacionalinis bilietų platintojas BILIETAI LT visiems, perkantiems bilietus į renginius internetu, dovanoja nemokamą jų pristatymą į namus ar darbo vietą. Akcija galioja iki gruodžio 31 d.

„Palaikome skaitmeninio raštingumo lygio kėlimą ir skatiname visus Lietuvos žmones patiems išbandyti elektroninės komercijos privalumus – svetainėje www.bilietai.lt įsigyti bilietus į renginius be jokių papildomų mokesčių“ – sakė BILIETAI LT vadovas Vitalijus Kuodis.

Prasidėjus rudeniui svetainės www.bilietai.lt lankytojams siūloma gausybė idėjų, kur ir kaip praleisti laisvalaikį: teatrai, koncertai, sporto varžybos, vakarėliai – viso daugiau nei 300 įvairių renginių skirtingų pomėgių žmonėms. Nacionalinis bilietų platintojas renginių mėgėjams siūlo taupyti savo brangų laiką ir pirkti bilietus internetu. Iki metų pabaigos visi internetu pirkti bilietai yra nemokamai pristatomi pirkėjams į jiems patogią vietą.

BILIETAI LT jau dvejus metus sėkmingai dirba Lietuvos rinkoje. Per antruosius veiklos metus BILIETAI LT išplatino daugiau nei pusę milijono bilietų į 1500 skirtingų renginių ir pasiekė 20 mln. Lt apyvartą. Šiandien nacionalinis bilietų platintojas bendradarbiauja su daugiau nei 150 renginių organizatorių.

Nacionalinis bilietų platintojas BILIETAI LT siūlo dar vieną paslaugą – lėktuvų bilietų prekybą internetu. Internetinėje svetainėje www.bilietai.lt įdiegta pasaulinė bilietų rezervavimo ir pardavimo sistema „Amadeus“ iš daugiau kaip 400 aviakompanijų pasiūlymų parenka optimaliausią kelionių maršrutų ir bilietų kainų santykį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!