Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/4538/didziausiu-galimybiu-internetas-zebra-dabar-kartu-su-1000-litu-nuolaida-kompiuteriui/spausdinti/

Didžiausių galimybių internetas ZEBRA dabar kartu su 1000 litų nuolaida kompiuteriui

Publikuota: 2006-05-31 13:44
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: TEO LT, AB

Telekomunikacijų bendrovė TEO LT, AB siūlo dabar įsirengti didžiausių galimybių internetą ZEBRA ir gauti iki 1000 litų nuolaidą kompiuteriui. Akcijos metu galima rinktis iš 4 stacionarių ir 2 nešiojamųjų kompiuterių. Visi kompiuteriai bus parengti dirbti internete – su legalia programine įranga, antivirusine programa, taip pat DSL modemu, užtikrinančiu interneto ryšį.

„Savo klientams siūlome negaišti brangaus laiko renkantis kompiuterį, važinėjant po parduotuves, lyginant kainas ir komplektaciją. Tuo pasirūpino mūsų specialistai kruopščiai parinkdami kliento poreikius tenkinančius kompiuterius,“- sako TEO Rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas.

Pasak Nerijaus Ivanausko, tai puiki galimybė nušauti du zuikius – įsigyti kokybišką internetą bei kompiuterį su didele nuolaida. Pavyzdžiui, užsisakius vieną iš ZEBRA interneto planų, nešiojamasis kompiuteris su belaidžiu modemu kainuos tūkstančiu litų mažiau - 2204 Lt, o stacionarųjį kompiuterį galima įsigyti su 500 Lt nuolaida – už 1264 Lt. Be to, už kompiuterius galima išsimokėti per 36 mėn. be pabrangimo, jiems, priklausomai nuo pasirinkto kompiuterio, suteikiama 12-36 mėn. garantija.

ZEBRA – vienas iš korporatyvinio prekės ženklo TEO dukterinių ženklų, apibrėžiantis privatiems klientams teikiamas interneto paslaugos. Tai greičiausias ir kokybiškiausias internetas suteikiantis galimybę interneto erdvėje naršyti ne tik namuose ar biure, bet ir belaidžio ZEBRA interneto zonose. Nuolatinis ryšys ir techninė pagalba klientams teikiama 24 val. per parą.

TEO – didžiausią patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė, siūlanti itin didelę paslaugų įvairovę gyventojams ir verslui - nuo telefono skambučių iki integruotų balso, duomenų, interneto ir IT sprendimų. Bendrovė telkia dėmesį į aukštą paslaugų kokybę ir į klientų poreikių tenkinimą.

TEO LT, AB akcijomis prekiaujama Vilniaus ir Londono vertybinių popierių biržose. Bendros TEO įmonių grupės pajamos 2005 m. buvo 733 mln. litų, o grynasis pelnas sudarė 84 mln. litų. 2005 m. pabaigoje TEO įmonių grupėje dirbo 3005 darbuotojų. 60 proc. Bendrovės akcijų netiesiogiai valdo viena didžiausių Šiaurės ir Baltijos šalių telekomunikacijų korporacijų „TeliaSonera“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!