Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/31942/naujoji-eset-smart-security-5-tik-119-lt/spausdinti/

Naujoji „ESET Smart Security 5“ – tik 119 Lt

Publikuota: 2011-12-05 10:14
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: NOD Baltic, UAB

Naujoji „ESET Smart Security 5“ – tik 119 LtPasaulinė saugumo sprendimų kūrėja ESET paruošė puikią kalėdinę dovaną – iki Naujųjų metų naujos kartos visapusiška antivirusinė programa „ESET Smart Security 5“ kainuoja tik 119 Lt (sena kaina – 169 Lt).

„ESET Smart Security 5“ sujungia efektyvią antivirusinę ir antišnipinėjimo programą su asmenine užkarda ir geresne apsauga nuo brukalo bei kitomis pažangiomis apsaugos funkcijomis, kaip tėvų kontrolė ir nešiojamų laikmenų blokavimas. Nuo šiol programa veikia ir lietuvių kalba.

Tėvų kontrolės funkcija padeda apsaugoti vaikus nuo nepageidaujamų interneto svetainių ir jų žalingos informacijos. Patobulintas žaidimų režimas leidžia netrukdomai žiūrėti filmus, žaisti ar dirbti su prezentacijomis. Nešiojamų laikmenų kontrolė leis pasirinkti, ar nuskaityti laikmenas nuo kenkėjų, ar jas blokuoti – pagal tipą, gamintoją, modelį ir kitus parametrus.

Dar daugiau – patobulinta užkarda ir apsaugos nuo brukalo modulis. Taip pat optimizuota pasileidimo procedūra, kad kompiuteriu galėtumėte dirbti iškart, nelaukdami, kol atsinaujins antivirusinė programa. Debesų technologijos leidžia atpažinti grėsmes greičiau, skirstant naudojamas programas į kategorijas pagal patikimumą.

Ar gali būti geresnė dovana Kalėdoms?

„ESET Smart Security 5“ licencija skirta 2 kompiuteriams. Kalėdinė akcija galioja naujoms licencijoms dėžutėse iki 2011-12-31. Pasiūlymo ieškokite visose prekybos vietose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!