Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/28609/svetaine123-lt-savo-klientams-dovanoja-puikias-dovanas/spausdinti/

Svetaine123.lt savo klientams dovanoja puikias dovanas

Publikuota: 2011-04-06 14:47
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: IT level, UAB

Svetaine123.lt savo klientams dovanoja puikias dovanas„IT level“, UAB – internetinių technologijų įmonė, kurianti internetines svetaines skelbia akciją ir dovanoja puikią dovaną kiekvienam savo klientui. Įmonės svetainėje – www.svetaine123.lt visi užsisakę internetinę svetainę galės išsirinkti knygą, žurnalo ar laikraščio prenumeratą dovanų.

„Leidiniai išties verti dėmesio ir tikrai kiekvienas ras sau patinkantį. Siūlome net septynias Verslo žinių knygas įvairiomis temomis: „Statome namą 2008“, „Atlyginimą renkamės patys“, „Individuali karjeros vadyba“, „Kiekvienas tai gali“, „Darbuotojų atranka“, „Kaip vadovauti „sunkiems“ darbuotojams“, „Kaip išsaugoti geriausius darbuotojus“. Taip pat penkių žurnalų prenumeratą: „Verslo klasė“, „Investuok“, „Iliustruotas mokslas“, „Laima“, „Edita“ ir elektroninį laikraštį „Verslo žinios“.

Prenumeratos ir knygos skirtos įvairiai auditorijai, todėl tikimės, kad kiekvienas mūsų klientas bus maloniai pradžiugintas“, – sako įmonės direktorius Vaidas Šukys.

Kiekvienas klientas užsakydamas svetainę, užsakymo formoje, galės pasirinkti vieną iš aukščiau minėtų leidinių. Knygą ar prenumeratą išsiųsime kiekvienam klientui, nurodytu adresu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!