Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/27991/isbandyk-eset-savo-verslui-nemokamai/spausdinti/

Išbandyk ESET savo verslui nemokamai

Publikuota: 2011-03-03 22:20
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: NOD Baltic, UAB

Esi nepatenkintas savo antivirusine programa? Galvoji apie migraciją? Išbandykite patikimą antivirusinę ESET, skirtą įmonėms, net 3 mėnesius nemokamai!

Nuolat apdovanojimų pelnanti ESET antivirusinė programa garantuoja patikimą duomenų apsaugą visam įmonės kompiuterių tinklui – nesvarbu, kiek kompiuterių naudojama – 5 ar 5 000.

Nelaukite, kol virtualios grėsmės pasikėsins į Jūsų verslo duomenis – kasdien pasaulyje sukuriama tūkstančiai naujų virusų ir kenkėjiškų programų. Akivaizdu, kad tik pažangiomis technologijomis besiremianti antivirusinė programa gali garantuoti patikimą duomenų apsaugą visam įmonės kompiuterių tinklui. Verslui skirta antivirusinė ESET ne tik efektyviai saugo, bet ir lengva ją naudoti.

Centralizuoto valdymo įrankio „ESET Remote Administrator“ dėka sistemos administratorius gali valdyti visus įmonės kompiuterius, nepakildamas iš savo darbo vietos – diegti atnaujinimus, koreguoti nustatymus ir pan.

Išbandyk ESET savo verslui nemokamai

Įsitikinkite ESET verslo sprendimų efektyvumu patys – išbandykite „ESET Smart Security 4 Business Edition“ arba „ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition“ net 3 mėnesius nemokamai.

Pasiūlymas galioja tik naujiems klientams iki 2011-05-01.

Norėdami išbandyti ESET verslo sprendimus, kreipkitės į UAB „NOD Baltic“ partnerius visoje Lietuvoje arba rašykite el. paštu projektai@nodbaltic.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!