Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/26412/topo-centras-vel-kviecia-i-naktine-prekyba/spausdinti/

„Topo centras“ vėl kviečia į naktinę prekybą

Publikuota: 2010-12-03 14:54
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Topo centras, UAB

„Topo centras“ vėl kviečia į naktinę prekybąNekantriesiems – populiaraus žaidimo „World of Warcraft“ naujausias išplėtimas „Cataclysm“, taupiesiems – itin geri tik vieną naktį galiosiantys kompiuterinės technikos pasiūlymai: tūkstančio litų nuolaidos kompiuteriams ir beveik perpus pigesni kompiuterinės technikos aksesuarai. Visa tai – naktį iš gruodžio 6 d. į 7 d.

Didžiulio susidomėjimo sulaukiančios „Topo centro“ naktinio išpardavimo akcijos – grįžta! Naktį iš gruodžio 6 d. į 7 d. naktinei prekybai duris atvers Vilniuje (Ukmergės g. 240), Kaune (Savanorių pr. 206) ir Klaipėdoje (Taikos pr. 39) įsikūrusios parduotuvės. Pirkėjai galės įsigyti vieno populiariausių pasaulyje žaidimo „World of Warcraft“ naujausią išplėtimą „Cataclysm“. Tačiau tai dar ne viskas. Naktines „Topo centro“ akcijas sekantys pirkėjai žino, kad tokie išpardavimai paprastai palydimi ir ypatingai patraukliais pasiūlymais. Šį kartą – gerokai pigiau įsigyti įvairios kompiuterinės technikos. Taip buvo visada, taip bus ir šįkart. Tereikia nemiegoti. „Papildomai suteiksime 10 % nuolaidą visiems kompiuteriams, o kai kuriems modeliams pritaikysime net 1000 Lt. nuolaidą, – intrigavo Rytis Revas „Topo centro“ IT technikos grupės vadovas. – Taip pat visiems perkantiems kompiuterį – „WoW Cataclysm“ tiesiog padovanosime. Tai dar ne viskas – tik šią naktį minėtose parduotuvėse nuolaidos kai kuriems kompiuterių priedams sieks net 40 %!

„Neliks nuvilti ir tie „World of Warcraft“ gerbėjai, kurie tąnakt į „Topo centrą“ negalės atvykti. Žaidimo papildymą galima užsisakyti jau dabar. Užsisakant iš anksto iki gruodžio 6 d. taikoma 10 % nuolaida žaidimui. (Žaidimo kaina 129,99).

„Cataclysm“ yra vieno populiariausių pasaulyje žaidimo „World of Warcraft“ trečiasis papildymas. Ankstesni žaidimo papildymai žaidėjus nukeldavo į naujas žemes, o šiame papildyme bus perdarytos originaliojo žaidimo žemės, atsiras daugiau naujų rasių ir lygių. Norint žaisti „World of Warcraft Cataclysm“ yra reikalingas originalus žaidimas bei visi prieš tai buvę papildymai. Žaidimas žaidžiamas tinkle ir jam yra taikomas mėnesinis abonentinis mokestis. Už žaidimą galima apmokėti išankstinio mokėjimo kortele (kurią taip pat galima įsigyti „Topo centro parduotuvėse) arba kreditine kortele.

Tai jau ne pirma „Topo centro“ vykdoma naktinės prekybos akcija. Prieš pora metų paskelbęs pirmąją akciją ir prekiavęs „Vista“ programine įranga bei kompiuteriais tinklas per valandą pasiekė 400 000 Lt apyvartą ir pardavė apie 30 naujos programinės įrangos paketų. Dalis jų parduota kartu su kompiuteriais. Pernai „Topo centras“, kartu su viso pasaulio IT pardavėjais, pirkėjams pasiūlė naujausią operacinę sistemą „Windows 7“. Tąnakt vos per 9 minutes buvo nupirkta 70 kompiuterių su naująją operacine sistema. Organizuotoje naktinėje fotoaparatų akcijoje, kuomet visiems fotoaparatams buvo taikoma 50 % nuolaida, parduota beveik 500 fotoaparatų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!