Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/26372/eset-smart-security-dovana-kuri-saugo/spausdinti/

„ESET Smart Security“ – dovana, kuri saugo

Publikuota: 2010-12-01 17:28
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: NOD Baltic, UAB

Nepraleisk galimybės padovanoti savo artimiesiems dovaną, kuri saugos juos visus metus dirbant, žaidžiant ar naršant internete. Pasaulinės saugumo sprendimų kūrėjos ESET produktus Lietuvoje platinanti kompanija UAB „NOD Baltic“ parengė puikų kalėdinį pasiūlymą: visapusę apsaugą užtikrinančią antivirusinę programą „ESET Smart Security 4“ šiuo metu galite įsigyti už „ESET NOD32 Antivirus 4“ kainą – tik 99 Lt.

„ESET Smart Security“ – dovana, kuri saugo

„ESET Smart Security 4“ – tai patikimas apsaugos komplektas, kurį sudaro antivirusinė ir antišnipinėjimo programos, ugniasienė ir apsauga nuo elektroninių šiukšlių („anti-spam“). Naudodama efektyvų variklį „ThreatSense“, programa užtikrina apsaugą realiu laiku nuo naujų kylančių grėsmių, virusų, Trojos arklių, kirminų, šnipinėjimo ir kitų kenkėjiškų programų.

„ESET Smart Security 4“ beveik nelėtina kompiuterio darbo – tai patikima, bet nematoma apsauga. Būtent tai, ko reikia kiekvienam, dirbančiam su kompiuteriu.

Nepraleisk galimybės – įsigyk „ESET Smart Security 4“ tik už 99 Lt. Ieškokite visose „NOD Baltic“ partnerių parduotuvėse.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!