Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/26341/itil-foundation-kursas-metinis-ispardavimas/spausdinti/

„ITIL Foundation“ kursas. Metinis išpardavimas!

Publikuota: 2010-11-30 14:53
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Protraining Academy, UAB
„ITIL Foundation“ kursas. Metinis išpardavimas!

Nepraleiskite galimybės išklausyti „ITIL Foundation“ kursą už patrauklią kainą. ITIL mokymai – tai naudingas įrankis organizacijoms, norinčioms įdiegti geriausią praktiką bei patobulinti IT paslaugų teikimą. Mokymų dalyviai įgis teorinių žinių bei praktinių įgūdžių, kadangi šie trijų dienų mokymai apima tiek teorijos studijavimą, tiek praktines užduotis.

Kurso data: 2010 m. gruodžio mėn. 20–22 d.
Kurso vieta: „IT ProTraining“ mokymo centras.
Kurso kalba: anglų.
Kurso kaina: 2750 Lt 1500 Lt.

ITIL (angl. IT Infrastructure Library) – IT paslaugų valdymo teorija, orientuota į darbo optimizavimą bei kokybės užtikrinimą IT paslaugas teikiančiose struktūrose. ITIL apibūdina, kaip organizacijos gali sukurti struktūrą, kontrolę ir planavimą – tiek pačiai organizacijai, tiek ir vykstantiems darbo procesams, siekdamos teikiamas paslaugas aprašyti, numatyti bei teikti saugiai ir efektyviai.

Registracija į kursą ir išsami informacija apie akcijos sąlygas telefonu 8 5 2105044 arba el. paštu info@protraining.lt. Paskubėkite, vietų skaičius ribotas!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!