Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/2034/gyvenkime-lengviau/spausdinti/

Gyvenkime lengviau!

Publikuota: 2005-09-10 12:08
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Panda Security Lietuva

Panda Software Lietuva skelbia akciją:

Gyvenkime lengviau!

Ir pristato patikimus apsaugos sprendimus lengvesnėje pakuotėje už visai „lengvą“ kainą.

Jau įprasta tai, kad rugsėjo mėnuo visiems asocijuojasi su pilnomis knygų kuprinėmis ar sunkiais dokumentų segtuvais. Pamirškime šiuos stereotipus! Labai paprasta ir rugsėjį paversti lengviausiu mėnesiu – tam tereikia optimaliai suderinti poreikius ir galimybes.

Visą rugsėjo mėnesį visiems tiems, kuriems reikia patikimo aukšto lygio apsaugos sprendimo, suteikiama proga įsigyti vieną iš dviejų puikių Panda Software derinukų:

  • Panda Antivirus Titanium 2005 – idealus sprendimas vartotojams, kuriems reikia saugumo kartu su paprastu naudojimu – visą rugsėjį lengvoje pakuotėje, kurioje rasite net lietuvišką įdiegimo gidą, bet ji vis tiek svers mažiau nei sąsiuvinis, už lengvą ir sėkmę nešančią skaičių kombinaciją – 77Lt. Įsimeskite į kuprinę Panda Titanium, nes ir jūsų kompiuteris jaučia naujų mokslo metų pradžią!
  • Panda Antivirus Platinum Internet Security 2005 – jame yra integruota apsauga nuo virusų, įsilaužėlių/hakerių, spam'o, spyware ir kitų interneto kilmės grėsmių – visą rugsėjo mėnesį vadovausimės lengvu, madingu ir paprastu šūkiu: „Du viename!”. Įsigiję vieną dėžutę už standartinę kainą, joje rasite du aktyvacijos kodus ir galėsite aktyvuoti pilną apsaugą porai kompiuterių. Pasirinkite Panda Internet Security sau, o kartu apsaugokite ir draugą, nes Jums papildomai tai nieko nekainuoja!

Pamirškime visus rudeniškus sunkumus – juk taip paprasta gyventi lengviau!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!