Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/19683/telecentras-savo-klientams-pasiule-daugiau-kompiuteriu-ir-daugiau-nuolaidu/spausdinti/

Telecentras savo klientams pasiūlė daugiau kompiuterių ir daugiau nuolaidų

Publikuota: 2009-10-21 11:33
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

Interneto paslaugų teikėja bendrovė Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) išplėtė klientams siūlomos kompiuterinės technikos asortimentą. Be jau anksčiau pristatyto „Samsung NC20“, bendrovės pardavimo salonuose ir elektroninėje parduotuvėje galima įsigyti dar du nešiojamuosius kompiuterius – „Samsung X-520“ ir „HP ProBook 4510s“.

Ypač palankiomis sąlygomis kompiuterius siūloma įsigyti naujiems 4G interneto MEZON vartotojams. Pirkdami kompiuterius gyventojai gali pigiai įsigyti ir kitos jiems naudingos įrangos.

„Mes pasiūlėme Lietuvos gyventojams net ir atokiausiose vietovėse juos pasiekiantį internetą „Erdvės“ ir patį sparčiausią plačios aprėpties belaidį internetą MEZON. Labai svarbu, kad pažangiųjų ryšio technologijų internetu besinaudojantys vartotojai galėtų įsigyti ir jų poreikius atitinkančią kompiuterinę įrangą“, – teigia Telecentro komercijos vadovas Egidijus Ropė.

Jo teigimu, su bendrovės siūlomais kompiuteriais patogu dirbti ir biure, ir namuose, o ypač jie praverčia besinaudojantiems 4G internetu MEZON – nešiojantis su savimi kompiuterį ir MEZON USB modemą, belaidžiu interneto ryšiu galima naudotis jau 13-koje Lietuvos miestų, ir visose erdvėse, kur tik prireikia – kabinete, auditorijoje, kambaryje, kavinėje...

„Bendravimas internetu yra toks patogus, kad tapo kasdieniu poreikiu – mes rašome elektroninius laiškus ir siunčiame vienas kitam nuotraukas, pasitelkę telefonijos ir vaizdo ryšio programas, vis dažniau kalbamės – irgi internetu. Kompiuteris reikalingas kiekvienam, o Telecentro pasiūlymai dabar ypač patrauklūs“, – tvirtina Egidijus Ropė.

„Samsung X-520“

Jo teigimu, nenutrūkstamam bendravimui puikiai tinka kompiuteris „Samsung X-520“. Jis išsiskiria subtiliu dizainu, yra plonas ir sveria vos 2 kg. Kompiuterio ekranas – 15,6 colių ir yra patobulintas, kad tiksliai atkurtų didelės raiškos filmus ir žaidimus. Procesorius „Intel“ – naujos kartos, dviejų branduolių, kietojo disko talpa – 320 GB, operatyvioji atmintis – 3 GB. Be kita ko, „Samsung X-520“ – ekologiškas produktas, jam gaminti nenaudojamos kenksmingos medžiagos.

Egidijus Ropė pabrėžia, kad išsirinkusiems šį kompiuterį Telecentras suteikia ypač daug įvairių nuolaidų – sutaupyti galima daugiau nei 500 Lt.

„Įprastinė „Samsung X-520“ kaina yra 2099 Lt, tačiau kartu užsisakant ir MEZON interneto paslaugą, už kompiuterį reikia mokėti tik 1999 Lt, o USB modemas tokiam klientui kainuoja tik 1 Lt (nuolaida – 248 Lt). Perkant „Samsung X-520“, už 1 Lt galima įsigyti ir skaitmeninės TV priedėlį (nuolaida – net 534 Lt)“, – atkreipia dėmesį į pasiūlymus komercijos direktorius.

Anot Egidijaus Ropės, Telecentro klientai labai palankiai įvertino ir jau pamėgo stilingąjį „Samsung NC20“. Šį kompiuterį ypač patogu nešiotis – jis yra plonas ir lengvas, sveria vos 1,5 kilogramo, ekranas – 12,1 colio dydžio. „Samsung NC20“ pasižymi ne tik elegantišku dizainu, bet ir kokybiška ekrano raiška. Kompiuterio konstrukcija labai tvirta ir patikima, o klaviatūra padengta specialia antibakterine medžiaga. Kompiuterio kietasis diskas – 160 GB talpos, operatyvioji atmintis – 1 GB.

„Samsung NC20“

Komercijos direktorius informuoja, kad Telecentro prekybos salonuose „Samsung NC20“ kainuoja 1499 Lt, o kartu su MEZON interneto paslaugomis jį galima įsigyti ir už 1259 Lt. Be to, iki spalio 31 d. vyksta loterija, kurios dalyviai gali laimėti būtent šį kompiuterį – tereikia tapti 4G interneto MEZON vartotoju ir užpildyti loterijos anketą. Prizų laimėtojai interneto svetainėje www.mezon.lt bus paskelbti lapkričio 16 d.

Telecentro atstovo teigimu, užsisakant MEZON interneto paslaugas, pigiau galima įsigyti ir kompiuterį „HP ProBook 4510s“.

„Šis kompiuteris šiek tiek sunkesnis už aukščiau paminėtus – sveria 2,59 kg, tačiau pasižymi itin talpiu kietuoju disku – 500 GB. Kompiuterio ekranas – 15,6 colių, 6 skyrių ličio jonų baterija nenutrūkstamai veikia iki 5 val. „HP ProBook 4510s“ operatyvioji atmintis – 3072 MB, jame daug papildomų jungčių. Užsisakiusiems MEZON interneto paslaugą kompiuterio kaina yra 2399 Lt, perkantiems jį atskirai – 2449 Lt“, – komentuoja Egidijus Ropė.

„HP ProBook 4510s“

Jis pabrėžia, kad visą Telecentro siūlomą įrangą galima įsigyti išsimokėtinai, o iki metų pabaigos – ir atidedant mokėjimą trims mėnesiams.

„Akcijos metu sutartį pasirašęs klientas gali iš karto pasiimti USB modemą, taip pat ir kompiuterį, ir pradėti naudotis 4G interneto MEZON paslaugomis, nieko nemokėdamas už įrangą tris mėnesius. Visa įrangos kaina dalimis apmokama per likusį sutarties laikotarpį“, – paaiškina Egidijus Ropė.

Jo įsitikinimu, interneto MEZON paslauga ir naujas kompiuteris gali tapti puikia dovana sau arba artimiems žmonėms artėjančių Kalėdų proga, juolab, kad už tokią dovaną nebūtina mokėti iš anksto, tokiu būdu sutaupant išlaidų prasidėjusio šildymo sezono metu.

Kompiuterinę įrangą galima įsigyti MEZON salonuose: Vilniuje – Sausio 13-osios g. 10, Goštauto g. 4, „Akropolio“ ir „Panoramos“ prekybos centruose, Kaune – Vaižganto g. 13 ir prekybos centre „Savas“, Panevėžyje – Topolių g. 15 ir prekybos centre „Babilonas“, Šiauliuose ir Klaipėdoje – prekybos centruose „Akropolis“, Utenoje – prekybos centre „Senukai“, J. Basanavičiaus g. 52. Daugiau informacijos – www.mezon.lt, telefonu 8 7000 30303.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!