Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/1847/naujuju-mokslo-metu-proga-lietuvos-telekomas-siulo-isigyti-interneta-kartu-su-kompiuteriu/spausdinti/

Naujųjų mokslo metų proga „Lietuvos telekomas“ siūlo įsigyti internetą kartu su kompiuteriu

Publikuota: 2005-08-17 10:12
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Lietuvos telekomas, AB

Naujųjų mokslo metų išvakarėse interneto paslaugų lyderė AB „Lietuvos Telekomas“ skelbia naują akciją – visi, nuo rugpjūčio 16 d. iki rugsėjo 30 d. užsisakę interneto planą „Takas ID 0“, gaus galimybę įsigyti kompiuterį už vieną litą.

Pasinaudoję šiuo pasiūlymu klientai interneto įrengimo mokestį (2772 Lt) galės sumokėti iš karto arba mokėti dalimis po 77 litus kas mėnesį. Be to, deklaruodami 2005 metų pajamas, jie galės susigrąžinti iki 33 proc. sumokėtos sumos už kompiuterį ir interneto įrengimą. Tokiu atveju reali interneto kartu su kompiuteriu kaina nesiektų dviejų tūkstančių litų.

„Naująją mūsų akciją pavadinome „Atvirkščias pasiūlymas“. Norime sulaužyti stereotipus ir vartotojams pranešti, kad nuo šiol kompiuterio neturėjimas nėra kliūtis pradėti naudotis interneto paslaugomis“- sako AB „Lietuvos Telekomas“ Rinkodaros departamento direktorius Nerijus Ivanauskas. – „Šis pasiūlymas turėtų būti ypač patrauklus šeimoms, kurių vaikai nuo rugsėjo 1 dienos pradės lankyti mokyklą“.

Siūlomas DSL interneto planas „Takas ID 0“ suteikia galimybę nemokamai naršyti po internetą savaitgaliais ir švenčių dienomis, o dienos metu galima parsisiųsti 10 GB informacijos nemokamai. Interneto greitaveika 256/128 Kbit/s leidžia pakankamai sparčiai naršyti ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniuose interneto tinkluose.

Užsisakiusieji internetą klientai pagal savo poreikius galės rinktis iš dviejų kompiuterių. Abu siūlomi kompiuteriai yra parengti darbui, turi legalią programinę ir techninę įrangą. Pirmasis kompiuteris komplektuojamas kartu su plačiaekraniu monitoriumi, DSL modemu, kompaktinių diskų įrašymo įrenginiu, pele ir klaviatūra. Antrasis šioje akcijoje siūlomas kompiuteris yra galingesnis, tačiau be monitoriaus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!