Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/18154/interneto-svetaine-galima-susikurti-ir-nemokamai/spausdinti/

Interneto svetainę galima susikurti ir nemokamai

Publikuota: 2009-07-16 10:51
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: BBQ.lt

Susikurti naują arba atsinaujinti seną interneto svetainę galima ir nemokamai. Svetainių kūrimo paslaugas teikiančios įmonės pristato save įvairiais žaidimais ir netradiciniais pasiūlymais.

Interneto sprendimų komanda BBQ.lt skelbia žaidimą, kurio laimėtojui sukurs interneto svetainę visiškai nemokamai. Kiti laimingieji džiaugsis nuolaidomis interneto programavimo ir dizaino paslaugoms nuo 10 proc. iki 50 proc.

„Šiuo žaidimu siekiame pristatyti save visuomenei. Kaip BBQ.lt komanda dirbame neseniai, todėl norime supažindinti klientus su savo paslaugomis. Vienas laimingasis galės išbandyti mūsų paslaugų kokybę visiškai nemokamai. Kiti – gerokai pigiau“ - sako BBQ.lt vadovas Rytis Laurinavičius.

Laimėtojui bus ne tik sukurta reprezentacinė interneto svetainė, bet ir suteiktas nemokamas interneto vardas (pvz. www.pavadinimas.lt) bei svetainės talpinimo paslauga.

„Mes siekiame pakeisti interneto programuotojų darbo principus ir įvaizdį visuomenėje. Dabar visi žino, kad vėlavimas įgyvendinant interneto projektus yra norma. Mes profesionaliai planuojame savo laiką ir duodame garbės žodį, kad darbus atliksime sutartu laiku“ - prižada R.Laurinavičius

Žaidimo, kurio laimėtojai galės patikrinti, ar tikri BBQ.lt pažadai, dalyviu tapti paprasta – tereikia užpildyti anketą internete adresu www.BBQ.lt. Anketoje reikia trumpai aprašyti, kokios svetainės ir kokiam tikslui pageidaujate. Anketos priimamos iki liepos 26 dienos. Laimėtojai bus išrinkti atsitiktinės atrankos būdu liepos 27 d. ir informuoti asmeniškai.

BBQ.lt interneto sprendimų komanda buvo suburta vienam dideliam projektui www.treenex.com įgyvendinti. Taip įvyko po to, kai projekto iniciatoriai nusivylė programavimo paslaugų kokybe, ypač nuolatiniu terminų nesilaikymu. Šiandien BBQ.lt siūlo savo paslaugas visiems.

Anglų kalba BBQ reiškia žodžio barbeque sutrumpinimą. Tai nuoroda į tai, kad BBQ.lt gaminami interneto projektai yra skanūs kaip ant laužo kepti kepsniai, o ne hamburgeriai ar kitas greitas maistas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!