Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/12827/microsoft-mazina-office-2007-programu-paketo-kaina-namu-vartotojams/spausdinti/

„Microsoft“ mažina „Office 2007“ programų paketo kainą namų vartotojams

Publikuota: 2008-08-25 17:10
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Microsoft Lietuva

Informacinių technologijų bendrovė „Microsoft Lietuva“, siekdama paskatinti namų vartotojus savo kompiuteriuose naudoti originalią programinę įrangą, nuo šių metų rugpjūčio 27 d. skelbia akciją, kurios metu „Microsoft Office 2007 studentams ir namų vartotojams“ programų paketą bus galima įsigyti 56 procentais pigiau. Programų paketų, skirtų pardavinėti akcijos metu, skaičius ribotas.

Tai didžiausia iki šiol siūlyta nuolaida bendrovės kuriamai intelektinei produkcijai Lietuvoje. Tikimasi, kad ši „Microsoft Lietuva“ iniciatyva atkreips dėmesį ir į originalios programinės įrangos privalumus.

„Tikimės, kad net ir tie vartotojai, kuriuos anksčiau sustabdydavo kaina, šios akcijos metu galės įsigyti originalią programinę įrangą. Tai pirmas kartas Lietuvoje, kai namų vartotojams tokiomis prieinamomis sąlygomis galime pasiūlyti Microsoft Office. Panaši patirtis kitose šalyse rodo, jog vartotojams vis aktualesnė tampa ne tik naudojamų programų kokybė, saugumas, galimybė jas legaliai atnaujinti“, – teigia „Microsoft Lietuva“ Verslo strategijos ir rinkodaros vadovas Martynas Bieliūnas.

Akcijos metu „Office 2007 studentams ir namų vartotojams“ paketą lietuvių kalba bus galima įsigyti už 189 litus. Paketą sudaro būtiniausios ir dažniausiai darbui bei mokymuisi naudojamos programos – tekstų redaktorius „Word 2007“, skaičiuoklė „Excel 2007“, pristatymų rengimo priemonė „PowerPoint 2007“ ir patogus darbo ar mokymosi užrašų valdymo įrankis „OneNote 2007“. Šią programinę įrangą bus galima įsigyti atskirai, neperkant kompiuterio.

Anot skaitmeninės elektronikos prekybos tinklo „BMS Megapolis“ parduotuvės Klaipėdoje vadovo Manto Karaliaus, prieš mokslo metus ir jų pradžioje tiek techninės, tiek programinės įrangos paklausa žymiai padidėja.

„Tai – puiki galimybė įsigyti originalią, šiuolaikišką ir efektyvią programinę įrangą tiek atskirai, tiek perkant naują kompiuterį. Labai svarbu tai, kad nusipirkę „Microsoft Office 2007 studentams ir namų vartotojams“ paketą namų vartotojai programas galės įdiegti net į tris namų kompiuterius – tai ypač aktualu, kuomet kone kiekvienas šeimos narys namuose turi savo asmeninį kompiuterį. Tokiu atveju programų paketo kaina tampa dar mažesnė“, – teigia M. Karalius.

„Microsoft Office 2007 studentams ir namų vartotojams“ paketą akcijos sąlygomis bus galima įsigyti beveik visose kompiuterinių prekių parduotuvėse ir didžiausiuose prekybos centruose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!