Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/1181/oxid-esales-izengia-i-lietuvos-elektronines-komercijos-rinka/spausdinti/

OXID eSales įžengia į Lietuvos elektroninės komercijos rinką

Publikuota: 2005-05-13 17:28
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: OXID eSales

Po daugiau kaip metus laiko trukusio el. komercijos programinės įrangos kūrimo Lietuvoje, OXID eSales GmbH įmonė, kurios būstinė yra Vokietijoje, 2003m. birželio mėn. pristatė pirmąją OXID el. parduotuvės versiją Vokietijos rinkai. Šiandien daugiau kaip 1 000 OXID el. parduotuvių veikia visame pasaulyje.

Pagal paskutinius TNS Gallup apklausos duomenis, sekantį pusmetį 7,8% Lietuvos vidutinių ir didelių įmonių planuoja pradėti vystyti el. komercijos veiklą, o 9,9% tai vystytų atsiradus galimybei. Šiomis perspektyviomis sąlygomis OXID eSales pradeda savo veiklą Lietuvoje kartu su pardavimų atstovais Lietuvoje – įmone UAB „Technologijų parkas“ ir technologijų partneriu UAB „Net frequency“, bei pristato Lietuvos rinkai pritaikytą OXID el. parduotuvės programinę įrangą.

Pristatydami Jums OXID eShop el. parduotuvę mes siūlome lanksčią internetinės prekybos programinę įrangą su ypatingu kainos ir kokybės santykiu. Tai moderni Atviro kodo (Open Source) technologija, kurią galima labai plačiai pritaikyti ir pilnai integruoti į Jūsų verslo procesus.

El. parduotuvių savininkai, pakeitę savo el. komercijos sistemas į OXID eSales siūlomą sistemą, gali greitai pastebėti šios sistemos pranašumą ir padidinti apyvartą 50% jau per pirmąjį pusmetį. Panašių rezultatų gali pasiekti ir tos parduotuvės, kurios iki šiol vystė tik tradicinę prekybą ne internetu. OXID el. komercijos sistema nėra vien tik programinė įranga. Sąsajos su daugiau nei 20 elektroninės prekybos partnerių Europos rinkose, kaip pvz. produktų portalai, kainų paieškos sistemos arba prijungimo programos daro sistemą efektyvia marketingo terpe ir prisideda, kad Jūsų internetinė prekyba vyktų sėkmingai.

OXID el. parduotuvė suderinta su apskaitos bei sandėlio valdymo programomis, turi daugiakalbę vartotojo sąsają, lanksčią nuolaidų valdymo sistemą, pirkėjų skirstymą į specialias grupes ir jų valdymą, efektyvius marketingo įrankius. Tai yra lengvai keičiamos išvaizdos modulinė sistema. OXID eSales ir partnerių pagaminti moduliai kaip „Prekių sutapatinimas“, „Variantai“, „Prekės įvertinimai“, „Pranešimas apie kainas“, „Kainų griūtis”, „Dovanų čekis“, „Naujienos el. paštu“, „Failų pardavimas“ gali patenkinti kiekvieno kliento individualius poreikius.

Lietuvos rinkai OXID eSales paruošė internetinius atsiskaitymo modulius su Lietuvos bankų el. bankininkystės sistemomis, lizingo modulį, kurio pagalba prekę išsimokėtinai galima nusipirkti neišėjus iš namų. Taip pat yra parengtos sąsajos su Mokejimai.lt, „Prekybos sala“ ir kitais naujais el. komercijos projektais.

OXID el. parduotuvė sukurs stiprų pagrindą, reikalingą ilgalaikei sėkmei versle interneto platybėse.

Potenciali šio produkto pirkėjų grupė – nauji klientai ir tie, kurie jau yra žengę pirmus el. komercijos žingsnius ir ieško profesionalios programinės įrangos, taip pat IT įmonės bei agentūros, kurios gali tapti OXID eSales partneriais ir įdiegti el. parduotuves savo klientams. Jau greitu laiku bus pasiūlyta atsisiųsti demonstracinę produkto versiją iš www.oxid-esales.lt tinklalapio. Šis produktas yra mokamas tik naudojant jį komerciniams tikslams.

Šiuo metu yra specialus pasiūlymas, taikomos 50% nuolaidos. Standartinės el. parduotuvės kaina yra tik 1 199 Lt , taip pat padovanosime IPOD Mini Mp3 muzikos grotuvą. Spec. pasiūlymas galios tik iki 2005.06.01d.

Keletas įgyvendintų Oxid sprendimų: www.neriba.lt, www.cazar.de, www.desaster.com, www.menessentials.com, www.flieg-ab-basel.de, www.calida-shop.com. Daugiau nuorodų adresu: http://www.oxid-esales.lt/references/.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!