Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/10784/kaspersky-lab-siulo-legalizuotis/spausdinti/

„Kaspersky Lab“ siūlo legalizuotis

Publikuota: 2008-03-17 15:00
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Atviros informacinės sistemos, UAB

Gerai veikiantis kompiuteris neįsivaizduojamas be kokybiškos apsaugos nuo virusų. Veiksmingą duomenų saugumą užtikrins tik legali antivirusinė programinė įranga. „Piratinė“ saugumo programa gali bet kada užsiblokuoti ir nebeatsinaujinti automatiškai, dėl to kompiuterį gali užkrėsti įvairūs kenkėjai. Kam rizikuoti, kai už teisėtą, lyderio pozicijas rinkoje užimančią programą „Kaspersky Anti-Virus 7.0“ tereikia mokėti vos daugiau nei 100 litų?

Taupykite laiką ir pinigus – įsigykite legalią antivirusinę programinę įrangą. Šv. Velykų proga, pasirinkusiems „Kaspersky Lab“ produkciją, jos įgaliotasis atstovas UAB „Atviros informacinės sistemos“, suteikia unikalią galimybę laimėti naujutėlaitį nešiojamąjį kompiuterį, vaizdo kamerą arba skaitmeninį fotoaparatą. Tokią akciją saugumo sprendimų tiekėjas Lietuvoje rengia pirmą kartą.

Sudalyvauti akcijoje itin paprasta, vienoje iš mūsų partnerių parduotuvių įsigijusiems „Kaspersky Anti-Virus 7.0“ arba „Kaspersky Internet Security 7.0“ pilnos versijos pakuotę, pažymėtą akcijos lipduku tereikia ją užregistruoti svetainėje www.kaspersky.lt. Šiame puslapyje taip pat rasite daugiau informacijos apie akciją, „Kaspersky“ produktus ir mūsų partnerius. Pasiūlymas galioja iki 2008 balandžio mėn. 13 d.

„Kaspersky Anti-Virus 7.0“ – pripažinimo visame pasaulyje sulaukęs kompiuterių apsaugos sprendimas. Jis efektyviai apsaugo nuo įvairių tipų virusų, trojos arklių, kirminų ir šnipinėjimo programų. „Kaspersky Internet Security 7.0“ turi daugiau funkcijų, kurios daro darbą internete saugesniu. Tokių kaip nepageidaujamų laiškų filtras ir apsauga nuo įsilaužimų. „Kaspersky Lab“ produktų teikiama apsauga pasitiki jau daugiau nei 200 milijonų žmonių visame pasaulyje!

„Kaspersky Lab“ kuria pažangiausias pasaulyje technologijas kad galėtumėte miegot, dirbti ir pramogauti saugiai. „Kaspersky“ saugumo ekspertai reaguoja į naujus kenkėjus itin greitai, o Jūsų kompiuterį atnaujinimai pasiekia kas valandą. Patikėkite kompiuterio apsaugą profesionalams ir savo laiką skirkite sau, o ne savo kompiuteriui!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!