Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/kompiuterija/1043/naujiems-verslo-klientams-bite-gsm-dovanos-kompiuterius/spausdinti/

Naujiems verslo klientams „Bitė GSM“ dovanos kompiuterius

Publikuota: 2005-04-26 09:45
Skyrius: Kompiuterija
Paskelbė: Bitė GSM, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė GSM“ skatina mobilųjį darbą ir naujiems verslo klientams dovanoja nešiojamuosius kompiuterius. Iki šių metų gegužės 28 dienos už 20 naujai įsigytų SIM kortelių bendrovėms bus dovanojamas kompiuteris „BMS|Extranote“.

„Naujais „Bitės“ klientais tapę verslininkai išloš trigubai – jie ne tik gaus kompiuterį, bet ir galės pasinaudoti puikiais mobiliojo ryšio tarifų pasiūlymais ir įsigyti telefonų, kainuojančių nuo vieno lito“, - sakė „Bitės GSM“ verslo klientų marketingo vadovas Raimondas Mikalajūnas.

Prie „Bitės“ prisijungusiems arba sutartis pratęsusiems verslininkams „Verslo kolegų“ paslauga suteikia galimybę vienos įmonės abonentams tarpusavyje kalbėtis nemokamai. „Bitės tinklo“ paslauga leidžia už 15 litų mėnesio mokestį „Bitės“ tinkle kalbėti tik už 0,5 cento už minutę tarifu, o „Verslo laiko“ paslauga į kitus tinklus leidžia skambinti vos už 24 centus už minutę. Klientai gali rinktis ir kelis jiems aktualiausius pasiūlymus.

„Bitės“ akcijos privalumais galės pasinaudoti ir verslininkai, kurie įsigis mažiau SIM kortelių. Ne mažiau kaip penkias SIM korteles įsigijusioms įmonėms „Bitė“ už kiekvieną abonentą įteiks 100 litų vertės nuolaidos kuponą apsipirkti „BMS“ parduotuvėse.

Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, 2004 m. „Bitė“ verslo klientų rinkoje augo sparčiausiai – nuo 28 iki 36,2 procentų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!