Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/80710/juodasis-penktadienis-sutaupykite-102-pirkdami-roidmi-eve-plus-robotini-dulkiu-siurbli/spausdinti/

Juodasis penktadienis: sutaupykite 102 € pirkdami ROIDMI Eve Plus robotinį dulkių siurblį

Publikuota: 2021-11-19 03:46
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

Daugelis žmonių Juodąjį penktadienį planuoja įsigyti robotą dulkių siurblį, nes tai gali išlaisvinti juos nuo sunkių grindų valymo darbų. Dauguma savaime išsivalančių robotų dulkių siurblių atliekas gali kaupti 30–60 dienų. Tai reiškia, kad labai sutrumpėja laikas, kurį skiriate namų ruošos darbams.

„Xiaomi ROIDMI Plus“ yra populiariausias „Xiaomi ROIDMI“ produktas. Tai galingas aukščiausios klasės robotinis dulkių siurblys, galintis giliai išvalyti didelius namus. Be to, tai saugo sveikatą, nes prIetaisas gali pasigirti savaiminio sterilizavimo funkcija. Juodojo penktadienio išpardavimų metu galėsite sutaupyti dėl didelių nuolaidų.

Juodasis penktadienis: sutaupykite 102 € pirkdami ROIDMI Eve Plus robotinį dulkių siurblį

1. Aukščiausios klasės dulkių siurblys ir šluota

„ROIDMI Eve Plus“ turi 2700pa hiper vakuuminį siurblį, daug dgalingesnį nei konkurentai „iRobot i7+“ (2200pa) ir „Ecovacs T8 AIVI“ (1500pa). Jame yra pažangiausios LDS 4.0 navigacijos technologijos, skirtos patalpos nuskaitymui, padėties nustatymui ir maršruto planavimui. Siurblyje įmontuota išmaniojo žemėlapių sudarymo sistema. Jis palaiko programėlės pagalba pritaikytus valymo planus, „Mi Home“, „Alexa“ ir „Google Assistant“ ryšį. Su 5200 mAh talpos baterija robotas gali be pertraukų valyti iki 250 minučių. Be to, jis gali pats įsikrauti ir tęsti ten, kur baigė, jei išsikrovė baterija. „ROIDMI Eve Plus“ taip pat moka šluostyti. Jame įtaisytas 250 ml skysčio bakas ir tiksli vandens valdymo sistema. Taigi, kai reikia, jis gali išvalyti dėmes ir dulkes tuo pačiu metu.

„ROIDMI Eve Plus“ gali sutalpinti 60 dienų atliekų dėka 3 litrų talpos didelio ir uždaro dulkių maišelio, todėl jums nereikės dažnai keisti jo ar išpilti dulkių. Be to, oro kanalas tarp roboto ir dulkių stoties yra perpus ilgesnis nei tradiciniai. To dėka triukšmas yra mažesnis, o dulkių pašalinimo efektyvumas didesnis.

2. Namų sveikatos apsauga

Kiekvieną kartą, kai robotas baigia išsivalyti, aktyvuoto deguonies sterilizavimo sistema įsijungia, kad sunaikintų 99,9 % bakterijų (Escherichia coli, Candida albicans, Staphylococcus aureus), toksinių cheminių medžiagų (amoniako, formaldehido, benzeno, TVOC) ir kvapų (cigarečių, kvepalų). Jis išpučia chirurgiškai švarų orą ir apsaugo šeimą nuo astmos priepuolių ir alergijų.

OLED jutiklinis ekranas daro sąveiką smagesnę: rodomas dulkių ištuštinimo ir sterilizavimo procesas, dulkių maišelio keitimo priminimas.

3. Itin didelė vertė

Tokio aukščiausios klasės modelio kaina yra mažesnė nei žema. Kaip geriausiai parduodamą „Xiaomi ROIDMI“ produktą, „Xiaomi ROIDMI Eve Plus“ robotinį dulkių siurblį galite gauti vos už 397 EUR.

Jame gausu srityje pirmaujančių technologijų ir našumo – visa tai už mažiausią kainą. Greičiausiai tai geriausias kainos ir kokybės santykio robotas dulkių siurblys, parduodams 2021 metų Juodąjį penktadienį. Prisijunkite adresu Pigu.lt ir įdėkite jį į krepšelį dabar, kol dar yra atsargų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!