Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/80524/rudens-ispardavimai-6-top-pasiulymai-is-megamesto-parduotuves/spausdinti/

Rudens išpardavimai – 6 TOP pasiūlymai iš „Megamesto“ parduotuvės

Publikuota: 2021-11-11 07:09
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

Jau pripratome, kad pardavėjai lapkričio mėnesį mus, pirkėjus, lepina nuolaidomis. Daugelis ne tik planuoja atnaujinti namus, bet jau pradeda planuoti kalėdines dovanas, tad labai kruopščiai ruošiasi išpardavimams, ruošia sąrašus, rengia palyginimus, seka kainas.

Tuo pačiu kyla ir nemažai klausimų: ar verta laukti išpardavimų pabaigos, kai nuolaidos bus didžiausios, ar griebti norimą prekę su paskelbta nuolaida, kol ji dar galioja? Kaip neprašauti ir kokias prekes įsigyti geriausias laikas yra dabar?

Pristatome jums kelias itin populiarias buitines prekes, kurias rudens išpardavimo metu „Megamesto“ parduotuvėje galėsite įsigyti su geriausiomis sezoninėmis nuolaidomis!

Dulkių siurblys robotas

Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Roborock S7“

Šiuolaikiški namai tiesiog neįsivaizduojami be šio pagalbininko. Jei jo dar neturite, paskubėkite! Namus sutvarkysite greičiau ir be jokio vargo palaikysite nuolatinę grindų švarą.

Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Roborock S7“ naudoja išmaniąją navigaciją, ir „HyperForce“ siurbimo sistemą, tad grindis išvalo labai kruopščiai, užfiksuodamas ir labai smulkias dulkes ant kietų grindų, ir plaukus ant kilimų.

Šiam modeliui papildomai galima prijungti automatinę dulkių surinkimo stotelę, o tai reiškia, kad siurblio konteinerio nereikia ištuštinti po kiekvieno siurbimo! Dulkės bus pašalinamos į 470 ml šiukšliadėžę, kurią valyti reikės rečiau.

„Xiaomi Roborock S7“ taip pat turi ir kokybišką plovimo funkciją, tad užteks tik pakeisti antgalį ir jūsų grindimis bus pilnai pasirūpinta!

Vieno plovimo seanso metu robotas gali išvalyti iki 200 kv.m., o vienu įkrovimu siurbti iki 3 valandų.

„Xiaomi Roborock S7“ išpardavimo metu galėsite įsigyti vos už 519,00 €!

Akumuliatorinis dulkių siurblys

Patogus, lankstus, galingas ir ilgo darbo laiko – „JIMMY JV85 Pro“ puikus pagalbininkas buityje.

Su akumuliatoriniu dulkių siurbliu švarą namuose palaikyti itin paprasta. Lankstus metalinis siurbimo vamzdis leis lengvai išvalyti sunkiai prieinamas vietas tarpuose ar po baldais, pasiekti nepatogius kampus.

Vienu akumuliatoriaus pakrovimu galite siurbti iki 70 minučių, net 200 AW siurbimo galia! Šis siurblys unikalus būtent savo horizontaliai veikiančio ciklono konstrukciją kas užtikrina didesnio dulkių kiekio surinkimą.

Siurblio komplektacijoje dvi siurbimo galvutės: 50 mm kombinuoto siurbimo galvutė, kuri surinks nešvarumus ir dulkes tiek nuo kieto, tiek nuo minkšto paviršiaus ir kilimų šepečio galvutė su nailoniniais šereliais ir gumine juostele giluminiam kilimų valymui.

Modernus ir galingas „JIMMY JV85 Pro“ – technologinis įrodymas, kad siurbliui nebereikia laido. Išpardavimo metu šio akumuliatorinio dulkių siurblio kaina bus tik 232,99 €!

Elektrinis stovimo stalo rėmas

Pastarųjų metų realybė parodė, jog patogi darbo vieta namuose yra būtina. Maksimaliai patogią darbo vietą įsirengti galite įsigiję elektrinį stovimo stalo rėmą „ACGAM ET225E“.

Funkcionalus stalo rėmas, kuriam lengvai pritaikysite stalviršį pagal savo namų interjerą, bus lengvai pritaikomas ir bet kuriam šeimos nariui! Vieno mygtuko paspaudimu reguliuosite stalo aukštį neprarasdami stalo stabilumo, kadangi tam sumontuota speciali dvigubo variklio konstrukcija! Jei kylant ar leidžiantis būtų susiduriama su kliūtimis, stalas užsifiksuos užtikrinant maksimalų saugumą. Taip pat galėsite išsaugoti tris aukščio pozicijas.

Stalo rėmas pagamintas iš 2 mm storio plieno ir gali išlaikyti iki 125 kg svorį. Dėl reguliuojamos konstrukcijos rėmo išmatavimai yra 120 cm – 180 cm pločio ir 60 cm – 80 cm gylio, o galimas stalo aukštis nuo 62 cm iki 127 cm.

Konstrukcijos surinkimas itin paprastas, rėmui sukonstruoti užtruksite iki 10 minučių.

Geriausias nuolaidos pasiūlymas „Megamesto“ elektroninėje parduotuvėje tik išpardavimo laikotarpiu – rėmas „ACGAM ET225E“ vos 199,99 €!

Bėgimo takelis

Judėti svarbu nepaisant koks lauke oras! Bėgimo/ėjimo takelis paskatins jus judėti namuose ir taip gerinti savo fizinę ir emocinę savijautą.

„WalkingPad C1 Fitness“ takelis lengvas, mobilus ir neužimantis daug vietos namuose! Minkštas, amortizuojantis sluoksnis EVA, apsaugos jūsų sąnarius, o taip pat suteiks ėjimui maksimalų komfortą.

Ėjimo intensyvumą galite reguliuoti nuotoliniu valdymo pultu, arba tiesiog pakeisdami pėdos padėtį ir taip įrenginys atpažins signalą. „WalkingPad“ programėlėje galėsite sekti savo sporto duomenis, nustatyti programas ir fiksuoti kūno pokyčius.

Sportuokite lengviau, išpardavimo metu „WalkingPad C1 Fitness“ įsigysite vos už 249,99 €!

Belaidė kolonėlė

Muzika – labai svarbus elementas kuriant namuose norimą nuotaiką. Belaidė kolonėlė „Tronsmart Element Mega Pro“ su patentuota „SoundPulse™“ technologija tikrai tai, ko negalite praleisti įsigyti išpardavimo metu!

  • Stiprus bosas – 60W galia užtikrina tvirtą žemųjų dažnių garsą.
  • Stereo technologija – galite suporuoti kelias „Tronsmart Element“ kolonėles, kad kambaryje sukurtumėte tikra stereo kokybe.
  • Vientisas NFC vientisas ryšys.
  • EQ efektai.
  • Atspari vandeniui ir dulkėms.
  • Turinti balso valdymo sistemą!
  • Ir įkraunama 10400 mAh akumuliatorius, garantuojančio net 10 valandų nesustojamo grojimo!

Išpardavimo metu kolonėlės „Tronsmart Element Mega Pro“ kaina tik 59,99 €!

Elektrinis dviratis

„FIIDO D4S“ sulankstomas elektrinis dviratis

„FIIDO D4S“ sulankstomas elektrinis dviratis – ergonomiškas ir ekologiškas pasirinkimas keliauti mieste.

Komfortiškai keliausite ir ilgesnius atstumus, nes vieno akumuliatoriaus įkrovimo užteks nuvažiuoto iki 80 km!

FIIDO pirmenybė teikia ne tik technologijoms, tačiau ir jūsų komfortui – 20 colių guminiai pripučiami ratai tinka važiuoti skirtingais pagrindais, dviračio korpusas sveria tik 18,5 kg ir turi patogią sulankstymo funkciją! Dviratį lengva bus vežti automobilio bagažinėje, arba lengviau rasite jam vietos namuose.

Ne tik puikus pasiūlymas išpardavimo metu, tačiau ir galimybė pasinaudoti APVA lengvata keičiant taršų automobilį į elektrinę transporto priemonę!

Elektrinis dviratis „FIIDO D4S“ išpardavimo metu kainuos tik 674,99 €!

Vis dar dvejojate kaip jums gauti kuo daugiau naudos iš išpardavimų?

Mūsų patarimai:

Pasiruoškite pirkinių sąrašą. Planuokite ką norite atsinaujinti, ko gali prireikti artimiausiu metu. Spontaniški pirkiniai, kad ir kiek sutaupysite, nebus naudojami.

Sekite tikrąją prekės kainą. Pardavėjai naudoja daug gudrybių, siekdami įtikinti jus pirkti. Viena jų – užmaskuoti tikrąją kainą. Palyginkite ir įsitikinkite, kad perkate prekę su geriausia nuolaida.

Kviečiame per sezoninį išpardavimą apsilankyti ir „Megamesto“ elektroninėje parduotuvėje!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!