Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/78966/roborock-s7-automatinio-valymo-stotele-jau-prieinama/spausdinti/

„Roborock S7“ automatinio valymo stotelė jau prieinama!

Publikuota: 2021-07-15 13:07
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Pranešimas spaudai (reklama)

Sausio mėn. paskelbdama apie robotą dulkių siurblį „Roborock S7“, bendrovė taip pat paskelbė apie šiam robotui pritaikytą automatinio valymo stotelę. Gera naujiena yra ta, kad jį galima užsisakyti tik už 299 EUR „Megamesto“ parduotuvėje, kuri pristato prekes į Latviją, Lietuvą ir Estiją. Įsigykite „Roborock S7+“ automatinę valymo stotelę (juodos arba baltos spalvos) už 848 EUR.

„Roborock S7“

Perkant atskirai roboto dulkių siurblio „Rorobock S7“ kaina 549 EUR, taip pat įsigyjant automatinio valymo stotelę galima rinktis tarp juodos ir baltos spalvų.

Automatinio valymo stotelė yra gana unikalus bei šiek tiek skiriasi nuo kitų rinkoje esančių įrenginių. Ant doko yra du konteineriai: kairėje pusėje yra HEPA filtras, o dešinėje – dulkių maišelis, į kurį surenkamos visos „Roborock S7“ surinktos dulkės, purvas ir šiukšlės. Šaunu tai, kad dešinioji pusė išlenda iš doko, todėl lengviau išimti maišelį ir jį pakeisti. Nereikės jaudintis, kad purvas bus išpiltas ant grindų. Tai taip pat naudinga turintiems alergijų žmonėms.

„Roborock S7“

„Roborock S7“ yra vienas iš naujausių „Roborock“ linijos narių, todėl jame įdiegtos kelios naujos funkcijos, pvz., nauja „Sonic Mopping“ funkcija. Šis siurblys ne tik sudrėkina, bet ir gali šveisti grindis. Jis gali šveisti grindis du kartus, taip pat ir kryžminiu būdu, ir išvalyti visas išdžiūvusias netvarkas. Be to, šluostėje naudojamas „VibraRise“, todėl dulkių siurblys iš tikrųjų gali pakelti šluostės padą nuo grindų. Tai leidžia iš tikrųjų išvalyti kilimais išklotas patalpas, nesušlapinant kilimo.

Įsigykite kol dar ne vėlu!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!