Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/65039/kinijoje-vyksta-didelis-ispardavimas-treasure-hunt/spausdinti/

Kinijoje vyksta didelis išpardavimas „Treasure Hunt“

Publikuota: 2018-09-09 18:52
Skyrius: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Paskelbė: Technologijos.lt

Skubame pranešti, kad Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ vyksta didelis išpardavimas „Treasure Hunt“. Jis tęsis iki rugsėjo 16 d. „Treasure Hunt“ išpardavimas yra sudalintas į tris etapus.

Pirmasis etapas tęsėsi iki rugsėjo 2 dienos. Jame pirkėjai buvo lepinami ne tik didelėmis nuolaidomis, bet ir papildomais žaidimas, kurių metu gali laimėti vertingus prizus („Xiaomi Mi Pad“ planšetinį kompiuterį, „DJI RC Drone“ droną ir t. t.).

Kinijoje vyksta didelis išpardavimas „Treasure Hunt“

Antrasis etapas startavo rugsėjo 3 dieną ir tęsis iki rugsėjo 9 d. Jo metu „Gearbest“ pirkėjai turės progą pasinaudoti specialiais nuolaidų kuponais, kurie šiuo atveju atitinkamai suteiks 85–40 eurų siekiančias nuolaidas. Kol kas nėra aišku kokioms prekių kategorijoms bus pritaikyti šie nuolaidų kuponai, tačiau yra daugiau nei akivaizdu, kad šis „Treasure Hunt“ išpardavimo etapas tarsi bus jau anksčiau vykusio „Top Sellers Gear“ išpardavimo idėjos pratęsimas.

Tuo tarpu paskutinis „Treasure Hunt“ išpardavimo etapas startuos rugsėjo 10 dieną ir tęsis iki rugsėjo 16 d. Būtent šiuo laikotarpiu Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ vėl žada taikyti reikšmingas nuolaidas įvairiai produkcijai, tačiau šiame etape pirkėjai papildomai jau nebus lepinami specialiais žaidimais ar nuolaidų kodais. Vis dėlto galimas daiktas, kad būtent šiame etape jūs sulauksite nuolaidų tiems aksesuarams, kuriuos jau esate nusižiūrėję seniau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!