Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/64277/naujoji-xiaomi-mi-band-3-apyranke-su-43-proc-nuolaida/spausdinti/

Naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankė – su 43 proc. nuolaida

Publikuota: 2018-07-10 11:18
Skyrius: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Paskelbė: Technologijos.lt

Prieš pat vasarą „Xiaomi“ pristatė naująją „Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę. Teigiama, kad ji kur kas geresnė už savo pirmtakę. Šiuo metu šią apyrankę galima įsigyti su didžiule 43 proc. nuolaida.

Naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankė – su 43 proc. nuolaida

„Mi Band 2“ apyrankė turi 70 mAh bateriją, IP67 atsparumo vandeniui reitingą, paprastą, bet kokybišką OLED ekraną ir galybę funkcijų. Žmonės pamėgo „Mi Band 2“ dėl jos paprastumo – naudotis šios apyrankės privalumais labai lengva ir ją galima nešioti nuolat. Ji ne tik padeda sportuojant, kuomet matuoja širdies ritmą, įveiktus kilometrus ir sudegintas kalorijas, bet kartu stebi miego ritmus, primena pajudėti. Tačiau „Mi Band 2“ turėjo ir trūkumų, kurie buvo pašalinti kuriant „Mi Band 3“.

Visų pirma, „Mi Band 3“ turi ne 70, o net 110 mAh bateriją, kuriai įkrauti vis tiek reikės tik poros valandų, o po to ji sėkmingai dirbs savaitę – tiesa, niekas „Mi Band 2“ nekritikavo dėl per mažos baterijos ištvermės, kaip tik, ji buvo rekordinė – be įkrovimo atlaikydavo apie 20 dienų. Tačiau „Mi Band 2“ turėjo labai mažą ekraną, kuris jau netiko daugeliui pirkėjų, tad naujai apyrankei didesnės baterijos prireikė dėl šiek tiek didesnio ekrano – nespalvoto „Mi Band 3“ OLED ekrano įstrižainė siekia 0,78 colio (pirmtakės – 0,48 colio). Na, o tokio ploto nekilnojamąjį turtą reikia išnaudoti – naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Jas sutalpina į tris puslapius.

Siekiant išlaikyti patikimą programinę įrangą ir paprastą konstrukciją, buvo atsisakyta minčių įvesti skirtingus režimus įvairioms sporto šakoms. Rezultate, nepaisant didesnio ekrano, „Mi Band 3“ išlaikė valdymo patogumą ir lengvumą, o štai korpusą pagerino.

Kai „Mi Band 2“ galėjo pasigirti beveik tobulu IP67 atsparumo dulkėms ir vandeniui standartu, „Mi Band 3“ pirmtakę aplenkė – gavo IP68 ir net laikrodžiams naudojamą 50 metrų reitingą. Tai reiškia, kad su šia apyranke galite drąsiai lįsti po dušu ir plaukioti.

Naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankė – su 43 proc. nuolaida

Kalbant apie apyrankę – ji vis dar gaminama iš termoplastiko, kuris yra patogus ir nedirgina odos. Tam, kad naudotojai nesibaimintų dėl sagties patvarumo, gamintojas ją išbandė – ji buvo užsegta ir atsegta 2000 kartų ir neparodė jokių dėvėjimosi ženklų.

Be to, „Mi Band 3“ jau palaiko nuolatinį širdies ritmo matavimą, kai originali „Mi Band 2“ matavimus atlikdavo tik po atskiro vartotojo nurodymo.

Taigi, turbūt „Mi Band 3“ sėkmė yra garantuota – pakeitimų nėra daug, bet jie visi būtent tokie, kokių ir pageidavo vartotojai.

Kol kas Gearbest.com portale siūloma tik juoda apyrankė, tačiau jau artimiausioje ateityje pasirodys ir versijos su spalvoto plastiko korpusais bei apyrankėmis.

Na, o apyrankės kaina Kinijos parduotuvėse svyruoja nuo 50 Eur. Šiuo metu Gearbest.com parduotuvėje „Mi Band 3“ apyrankei skelbiama 43 proc. nuolaida ir ją galima įsigyti tik už 29,75 Eur. Apyrankių kiekis už tokią kainą yra ribotas.

Palyginimui, senesnė „Mi Band 2“ šiuo metu be nuolaidų kainuoja apie 20 Eur.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!