Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/63891/gimtadieni-sveskime-kartu-nuolaidos-visoms-pigu-lt-sandelio-prekems/spausdinti/

Gimtadienį švęskime kartu: nuolaidos visoms Pigu.lt sandėlio prekėms

Publikuota: 2018-06-05 15:02
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Viena didžiausių elektroninių parduotuvių Pigu.lt švenčia savo gimtadienį ir šia proga skelbia sandėlyje esančių prekių išpardavimą. Pigiau parduodamų prekių pasirinkimas itin platus, tad jeigu jau kurį laiką svajojote įsigyti vieną ar kitą gaminį, dabar puiki galimybė tai padaryti.

Gimtadienį švęskime kartu: nuolaidos visoms Pigu.lt sandėlio prekėms

Šios akcijos metu turėsite progą pasirūpinti savo grožiu – tarp išparduodamų sandėlio prekių Jūsų laukia apranga, avalynė, aksesuarai, kvepalai ir kosmetika. Norintys pasirūpinti stilinga namų išvaizda taip pat turės iš ko pasirinkti: baldai, kilimai, užuolaidos, šviestuvai ir kitos interjero detalės šiuo metu parduodamos su nuolaidomis. O jei norite daugiau dėmesio skirti sau ir mėgstamiems užsiėmimams bei ieškote buities darbus lengvinančių gaminių, Jums pravers virtuvės, buities, namų apyvokos, sodo prekės ar kokybiška buitinė technika. Tuomet bus galima pagalvoti ir apie turiningą laisvalaikį – naujų idėjų galėsite pasisemti susipažinę su sporto, laisvalaikio ir turizmo prekių asortimentu.

Pigu.lt el. parduotuvė taip pat siūlo gausų kompiuterinės technikos pasirinkimą ir pateikia platų kitų šiuolaikiniam gyvenimui būtinų įrenginių sąrašą, todėl pigiau parduodami ir mobilieji telefonai, fotoaparatai, televizoriai bei vaizdo įranga. Ir tai dar tikrai ne viskas – šventinė atributika, oro reguliavimo įranga, santechnikos, namų remonto, auto, gyvūnų, vaikų, kūdikių ir kitos prekės „į minusą“ gimtadienio proga nustebins itin geromis kainomis.

Kviečiame užsukti ir iš arčiau apžiūrėti specialius pasiūlymus – el. parduotuvėje Jūsų laukia patogus pirkimas internetu, greitas pristatytas ir daugybė nuolaidų visoms sandėlio prekėms. Švęskime gimtadienį kartu!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!