Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/63010/perkamiausias-sio-menesio-ismanusis-laikrodis-daugybe-ivairiu-funkciju-tarp-kuriu-net-ir-fotografavimas-uz-ypatinga-kaina/spausdinti/

Perkamiausias šio mėnesio išmanusis laikrodis: daugybė įvairių funkcijų, tarp kurių net ir fotografavimas – už ypatingą kainą

Publikuota: 2018-03-22 10:33
Skyrius: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Paskelbė: Technologijos.lt

Išmanusis laikrodis jau mažai ką gali nustebinti. Dažnas jų geba skaičiuoti žingsnius, kalorijas, širdies ritmą ir turi daugiau ar mažiau įvairių funkcijų. Visgi, yra tokių išmaniųjų laikrodžių, kurie aprūpinti įspūdingu įvairių funkcijų kiekiu, tačiau nekainuoja ir 10 eurų.

Perkamiausias šio mėnesio išmanusis laikrodis: daugybė įvairių funkcijų, tarp kurių net ir fotografavimas – už ypatingą kainą

Vienas iš tokių yra „MTK6261 2G“ išmanusis laikrodis. Jo pavadinimas gal ir nėra pats patraukliausias, bet kam jis rūpi, kai šis išmanusis laikrodis gali atlikti tiek pat funkcijų, kaip ir 100 eurų kainuojantys prekių ženklai.

„MTK6261 2G“ išmanusis laikrodis šį mėnesį Tomtop.com parduotuvėje kainuoja vos 9,95 eurus (įprasta kaina – 19,71 €), tad nekeista, kad jis pakilo į pardavimų topus. Tiesa, internetinė parduotuvė Tomtop.com informuoja, kad tokia akcija yra ribotam laikui.

Ką šis išmanusis laikrodis gali pasiūlyti už tokią žemą kainą? Žiūrint į specifikacijas, tai jo galimybės tikrai stebina – gali tikrai daug, tik be pabandymo neaišku, kaip kokybiškai. Pasižiūrėkime įdėmiau į šį išmanųjį laikrodį.

„MTK6261 2G“ yra daugiafunkcinis išmanusis laikrodis. Jis turi žingsniamatį, skaičiuoja kalorijas, ekrane rodo pranešimus, turi „anti-lost“ funkciją, rodo laiką, yra kalendorius, chronometras, „WhatsApp“, „Twitter“, „Facebook“ ir ilgo užsisėdėjimo pranešimai. Taip pat yra skaičiuotuvas, stebima miego kokybė, galima klausytis muzikos ir taip toliau.

Perkamiausias šio mėnesio išmanusis laikrodis: daugybė įvairių funkcijų, tarp kurių net ir fotografavimas – už ypatingą kainą

Pagrindinės išmaniojo laikrodžio funkcijos:

  1. MTK6261 procesorius užtikrina greitą ir sklandų išmanaus laikrodžio veikimą;
  2. 1,54 colių liečiamas LCD (240 x 240) ekranas;
  3. palaiko Nano SIM kortelę 2G tinkle (GSM/GPRS 850/900/1800/1900);
  4. turi 0,3 MP HD kamerą, su kuria galima daryti nuotraukas;
  5. integruota 230 mAh baterija, kurios užteks 6 dienoms;
  6. „Bluetooth 3.0“ versija palaiko „Bluetooth“ fotografavimą, „Bluetooth“ muziką ir „Bluetooth“ skambutį;
  7. apyrankė pagaminta iš silikono;
  8. palaiko 13 skirtingų kalbų: anglų, prancūzų, italų, kinų, vokiečių, rusų ir kt.
Perkamiausias šio mėnesio išmanusis laikrodis: daugybė įvairių funkcijų, tarp kurių net ir fotografavimas – už ypatingą kainą

Pagrindinės išmaniojo laikrodžio specifikacijos:

  1. laikrodžio ciferblatas yra kvadrato formos, 4,3 x 3,5 cm, o storis siekia 1,2 cm;
  2. galima rinktis baltą ar juodą laikrodį;
  3. iš silikono pagaminta apyrankė užsegama sagtimi;
  4. laikrodis pagamintas iš plastiko ir cinko lydinio;
  5. nėra atsparus vandeniui (bet kaip už 10 eurų, turbūt to tikėtis ir nebuvo verta aut. past.);
  6. išmanusis laikrodis sveria 52,1 gramus.

Labai svarbus momentas yra tai, kad „MTK6261 2G“ išmanusis laikrodis turi „anti-lost“ funkciją. Tai reiškia, kad kai išmanusis telefonas yra susietas su laikrodžiu, o pastarasis nutolsta daugiau kaip 5 metrus, iškart įsijungia įspėjamasis signalas. Turint galvoje, kad šis „MTK6261 2G“ išmanusis laikrodis nekainuoja ir 10 eurų, tai yra daugiau nei galima buvo tikėtis iš išmanaus laikrodžio.

Pakuotės turinį sudaro „MTK6261 2G“ išmanusis laikrodis, „USB“ laidas, kuris yra skirtas įkrauti laikrodžio baterijai ir naudojimo instrukcija.

Svarbi informacija: „MTK6261 2G“ išmanusis laikrodis palaiko papildomą iki 16 GB TF kortelę, tačiau ji parduodama atskirai. Laikrodis suporuojamas su „Android“ operacine sistema dirbančiais išmaniaisiais telefonais, deja, bet su „iOS“ yra nesuderinamas – tai irgi paaiškina mažą jo kainą. Prieš pradedant naudoti „MTK6261 2G“ išmanųjį laikrodį, reikia jį pilnai įkrauti ir tada jis įsijungs automatiškai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!