Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/62801/nuolaidos-sertifikuotiems-dumu-detektoriams/spausdinti/

Nuolaidos sertifikuotiems dūmų detektoriams

Publikuota: 2018-03-05 07:59
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Nuo šių metų gegužės mėnesio visuose Lietuvos būstuose turės būti įrengti dūmų detektoriai, to reikalaus įsigaliosiantys teisės aktai, todėl siūlome Jums įsigyti sertifikuotų dūmų detektorių su nuolaidomis.

Dumudavikliai.lt – tai elektroninė dūmų detektorių parduotuvė. Mes prekiaujame sertifikuotais dūmų detektoriais su puikiu kainos ir kokybės santykiu visoje Lietuvoje. Pas mus išsirinksite Jūsų poreikius atitinkantį dūmų jutiklį ir užtikrinsite saugumą savo namams, biurui ar kitai patalpai. Visiems abejojantiems ar nežinantiems klientams, visada patarsime ir atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus. Siekiant užtikrinti ilgalaikę Jūsų ramybę, visi mūsų parduodami detektoriai turi nuo 2 iki 10 metų garantiją.

Nuolaidos sertifikuotiems dūmų detektoriams

Mūsų prekių asortimente, galite rinktis iš kelių sertifikuotų ir kitose šalyse patvirtintų dūmų detektorių gamintojų, tokių kaip: „Kidde“ (JAV), „Orno“ (Lenkija), CMI (Vokietija) ir kt.

Šiuo metu skelbiame akciją populiariausiems dūmų detektorių modeliams:

  • CMI JB02 10,99 € 5,99 €
  • SENTEK POP218 13,99 € 7,99 €
  • ORNO OR-DC-609 15,99 € 9,99 €

Visas prekes galite rasti www.dumudavikliai.lt.

Prekių su nuolaidomis kiekis ribotas. Taip pat, mūsų svetainėje www.dumudavikliai.lt galite rasti informacijos apie pačius dūmų detektorius, bei jų teisingą montavimą ir naudojimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!