Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/62360/nuolaida-ismaniam-elektros-lizdui-is-kinijos-valdomam-per-apple-homekit/spausdinti/

Nuolaida išmaniam elektros lizdui iš Kinijos, valdomam per „Apple HomeKit“

Publikuota: 2018-01-24 12:21
Skyrius: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Paskelbė: Technologijos.lt

Šiomis dienomis išmaniosios technologijos naudojamos kone visur – bendraujant, keliaujant, namuose, darbe ar net miegant. Kone kasdien naudojamės išmaniaisiais telefonais, laikrodžiais ar kitais prietaisais, kurie dabar tampa itin išmaniais. Niekam ne paslaptis ir išmaniųjų namų sąvoka.

Visgi įdiegti pilną išmaniąją sistemą kainuoja brangiai, tačiau yra net labai pigių ir patogių sprendimų. Pavyzdžiui, norint nuotoliniu būdu išjungti šviesą, įjungti šildymą ar atlikti kitus panašius veiksmus tereikia išmaniojo elektros lizdo, valdomo per išmanųjį telefoną. Tokie elektros lizdai nėra labai brangūs, o jei užtaikote ant akcijos, tai variantų yra net labai gerų.

Pavyzdžiui, internetinė parduotuvė „Tomtop“ šiuo metu siūlo įsigyti „Koogeek Wi-Fi Enabled Smart Plug Works with Apple HomeKit“ elektros lizdą, kuris veikia su „Apple HomeKit“ programiniu sprendimu.

Nuolaida išmaniam elektros lizdui iš Kinijos, valdomam per „Apple HomeKit“

Standartinė šio elektros lizdo kaina yra 60,19 euro, tačiau dabar galite įsigyti šį prietaisą vos už 23,99 euro. Verta paminėti ir tai, jog sumokėjus už pristatymą iš Vokietijoje esančio sandėlio, jis bus labai greitas ir visiškai nereikės jaudintis dėl jokių, bent teoriškai galimų, problemų muitinėje.

„Koogeek Wi-Fi Enabled Smart Plug Works with Apple HomeKit“ yra baltos spalvos, veikia kartu su „Apple HomeKit“ bei kartu palaiko valdymą balsu, kuris atliekamas pasitelkiant virtualią „Apple“ asistentę „Siri“.

Elektros lizdo dėka per Wi-Fi ryšį bet koks valdomas įrenginys yra sujungiamas su specialia programėle, per kurią galima atlikti valdymą bei atlikti įvairius nustatymus. Pažvelkime į pagrindinius šio kištuko privalumus.

Nuolaida išmaniam elektros lizdui iš Kinijos, valdomam per „Apple HomeKit“

Visų pirma, šis išmanus elektros lizdas suteikia galimybę nustatyti tikslų laiką, kada norite, jog jis veiktų ir kada norite, kad išsijungtų. Taip galėsite sutaupyti elektros energijos arba džiaugtis tuo, jog nereikės pakilti iš lovos norint išjungti ant staliuko įjungtą lempą, nes ji tiesiog išsijungs nustatyti laiku. Arba ryte dar prieš žadintuvo signalą automatiškai įjungs elektrinį virdulį, kad atsikėlę iš karto rastumėte karštą vandenį arbatai ar kavai.

Žinoma, su „Apple HomeKit“ galimybių yra dar daugiau, belieka tik atsirinkti, kas iš tiesų yra aktualu:

Išmaniojo elektros lizdo galingumas siekia 2500 W, atlaiko 10 A srovę. Daugeliui buitinių prietaisų tai yra per akis. Su telefonu bendrauja per WiFi ryšį 802.11b/g/n standartu – palaiko tik vieną, 2,4 GHz dažnį.

Verta paminėti ir tai, jog skirtingiems įrenginiams galima nustatyti skirtingus nustatymus, o komandas jiems galima pateikti per programėlę arba pasitelkiant virtualią asistentę „Siri“.

Išmanusis „Koogeek Wi-Fi Enabled Smart Plug Works with Apple HomeKit“ kištukas yra suderinamas su „iPhone“, „iPad“, „iPod Touch“ ir „Apple Watch“ įrenginiais, kurie naudoja ne senesnę nei „iOS 8.1“ operacinės sistemos versiją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!