Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/62207/kiniska-alternatyva-apple-airpods-ausinukams-uz-maziau-nei-12-euru/spausdinti/

Kiniška alternatyva „Apple AirPods“ ausinukams už mažiau nei 12 eurų!

Publikuota: 2018-01-11 12:30
Skyrius: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Paskelbė: Technologijos.lt

Populiariausių gamintojų belaidžiai ausinukai dažniausiai išsiskiria ne tik aukšto garso kokybe, tačiau ir pakankamai didele kaina. Tokie belaidžiai ausinukai kaip „Apple AirPods“ yra įkandami tikrai ne visiems, todėl Kinijos kompanijos turi pasiūlyti labai panašią alternatyvą už gerokai mažesnę kainą.

Kiniška alternatyva „Apple AirPods“ ausinukams už mažiau nei 12 eurų!

Dabar internetinėje parduotuvėje „Tomtop“ galite įsigyti belaidžius ausinukus „Wireless Bluetooth Earphones Mini Earbud“ vos už 12 eurų. Pirkdami dabar Jūsų sutaupote beveik 30 %, nes standartinė šių ausinukų kaina yra 17 euro. Tiesa, patys ausinukai kainuoja 9 €, tačiau komplekte yra specialus įkrovimo blokelis, kuris padidina kainą.

Nors „Wireless Bluetooth Earphones Mini Earbud“ yra nebrangūs, tačiau turi kuo pasigirti.

Kiniška alternatyva „Apple AirPods“ ausinukams už mažiau nei 12 eurų!

Visų pirma reikėtų žinoti, jog juos galima įsigyti dviejų spalvų – juodus arba baltus. Vienos ausinės matmenys yra 3,5 x 2,5 x 1,5 cm, o jos svoris siekia vos 4 gramus.

Taip pat šiuos ausinukus galima vienu būtų prijungus prie dviejų skirtingų telefonų, o atstumas nuo Jūsų naudojamo įrenginio iki ausinukų gali siekti 10 metrų, tačiau Jūs vis tiek galėsite klausytis savo mėgiamos muzikos.

Šie ausinukai taip pat pasižymi balso priminimų funkcija, išmania triukšmo mažinimo funkcija, o pasak gamintojo, kartu suteikia galimybę mėgautis HD kokybės skambučiais.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog šie ausinukai, kaip ir analogiškas „Apple“ produktas, tarpusavyje nėra sujungti, tačiau nepaisant to yra itin patogūs. Gamintojo teigimu, „Wireless Bluetooth Earphones Mini Earbud“ yra puikiai tinkami ir aktyviai sportuojantiems žmonėms.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!