Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/61646/nuolaidos-visiems-sviestuvams-net-30-tikros-sviestuvu-kaledos/spausdinti/

Nuolaidos visiems šviestuvams net – 30 %! Tikros šviestuvų Kalėdos!

Publikuota: 2017-11-20 12:04
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Pranešimas spaudai

Vėlyvo rudens ir žiemos vakarai šalti ir tamsūs. Šiuo metų laiku mes ypatingai ilgimės šviesos ir šilumos. Kadangi saulę slepia horizontas, o mes dar turime įvairiausių darbų ir veiklų – kaip saulės šviesos alternatyvą įsigyjame įvairiausios rūšies ir stiliaus šviestuvus. Norėdami kuo natūralesnės šviesos savo aplinkoje, turėtume rinktis LED apšvietimą. Tai mažiausią neigiamą poveikį aplinkai teikiantis sprendimas – LED šviestuvai taupo elektros energiją, medžiagos, iš kurių jie gaminami yra beveik nekenksmingos, o patys šviestuvai tarnauja ilgiau ir efektyviau.

Nuolaidos visiems šviestuvams net – 30 %! Tikros šviestuvų Kalėdos!

Artėjant didžiosioms metų šventėms mums reikia dar daugiau šviesos, juk darbinėje aplinkoje biure „verda“ užsakymai ir planuojami bei įgyvendinami įvairiausi projektai, nėra laiko snūduriuoti patamsyje, įsijunkite šviesą!

O po darbų grįžus namo norime kepti šventinius skanėstus, megzti, nerti, konstruoti, rūšiuoti ir pakuoti šventines dovanėles, tvarkyti ir puošti namus bei, be abejo, laukti svečių – apšvieskite kelią į savo namus!

Kad Jūsų Kalėdos būtų šviesos UAB „Elmo technologijos“ siūlo 30 % nuolaidas visiems šviestuvams. Tai tikros šviestuvų Kalėdos! Šviestuvas – šviesa, šviestuvas – dovana, šviestuvas – galimybės produktyviai praleisti visą dieną ir vakarą!

Užsuk į www.elmo.lt svetainę arba į „Elmo light“ šviestuvų saloną ir įsigyk LED šviestuvą pagal savo poreikį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!