Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/61552/500-klasikiniu-zaidimu-siulanti-moderni-zaidimu-konsole-is-kinijos-uz-labai-patrauklia-kaina/spausdinti/

500 klasikinių žaidimų siūlanti moderni žaidimų konsolė iš Kinijos už labai patrauklią kainą

Publikuota: 2017-11-10 11:38
Skyrius: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Paskelbė: Technologijos.lt

Pasiilgote klasikinių žaidimų, dėl kurių pasaulis buvo tiesiog pamišęs? 500 tokių žaidimų siūlanti moderni žaidimų konsolė iš Kinijos Mėgstate kompiuterinius žaidimus ir su nostalgija prisimenate pirmąsias žaidimų konsoles? Kinijos rinkoje galima rasti žaidimams skirtų kompiuterių, kurie grąžins Jus maždaug 10 ar dar daugiau metų atgal ir galėsite mėgautis dabar jau turbūt legendiniais žaidimais, tokiais kaip „Bomberman“ ar įvairiausiomis „Mario“ versijomis.

Internetinėje parduotuvėje Tomtop.com dabar galima įsigyti „NES Game Machine“ žaidimų kompiuterį, kuriame rasime net 500 pačių įvairiausių klasikinių žaidimų.

Pažvelkime, kas tai yra „NES Game Machine“ ir kuo ji gali nudžiuginti.

Visų pirma ką reikėtų žinoti apie „NES Game Machine“ – tai yra tarsi įprastinė žaidimų konsolė, kurią galime prijungti prie savo televizoriaus. Deja, tačiau ji neturi HDMI jungties ir yra jungiama su AV kabeliu. Įsigijus šią konsolę taip pat gausite ir du valdymo pultelius, todėl klasikiniais žaidimais galėsite mėgautis ir juos žaidžiant kartu su draugais.

Pasiilgote klasikinių žaidimų, dėl kurių pasaulis buvo tiesiog pamišęs? 500 tokių žaidimų siūlanti moderni žaidimų konsolė iš Kinijos

Jeigu pažvelgsime į žaidimų sąrašą, kurį rasime šiame žaidimų kompiuteryje – jame tikrai gausu pačių įvairiausių žaidimų, kurių, kaip jau minėjome, yra 500. „NES Game Machine“ viduje rasime įdiegtus tokius žaidimus kaip „Angrybird“, „Fifa 2006“, „PacMan“, daugybę „Mario“ versijų ar legendinį „Donkey Kong“, kuris taip pat pasižymi įvairių versijų ir dalių gausa. Taigi, jeigu esate klasikinių žaidimų mėgėjas, išbandyti šį žaidimų kompiuterį bus tikrai įdomu.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog „NES Game Machine“ yra pakankamai kompaktiška ir neužims daug vietos. Šio žaidimų kompiuterio svoris yra vos 137 gramai, o išmatavimai – 12,8 x 10 x 4,4 cm. Kaip matote, kompiuteris yra tikrai kompaktiškas, todėl nekils problemų ieškant jam vietos.

Ir žinoma, geriausia dalis yra ta, jog dabar šį kompiuterį galite įsigyti vos už 18,99 JAV dolerių iš „Tomtop“ internetinės parduotuvės – paprastai ji kainuoja apie 30 dolerių, tačiau dabar taikomos dvigubos nuolaidos. Viena nuolaida yra bendra ir matoma visiems, o su ja kaina sumažėja iki 25,99 dolerių, o kita nuolaida yra gaunama atskirai. Norint ją gauti, reikės pasinaudoti nuolaidos kodu TTNES4, kuris Jums suteiks papildomą 7 JAV dolerių nuolaidą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!