Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/5803/atidaroma-45-oji-topo-centras-parduotuve/spausdinti/

Atidaroma 45-oji „TOPO CENTRAS“ parduotuvė

Publikuota: 2006-10-26 08:08
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Topo centras, UAB

Didžiausias Lietuvoje buities technikos ir elektronikos prekybos tinklas „Topo centras“ spalio 27 d., penktadienį, atidarys naują, jau 5-ąją parduotuvę Kaune.

Prekybos centre „Molas“ (Baršausko g. 66a) įsikursianti parduotuvė bus 45-oji prekybos tinklo „Topo centras“ valdoma parduotuvė.

Beveik 400 kvadratinių metrų užimsianti parduotuvė orientuota į greta esančių: Dainavos, Gričiupio, Panemunės, Aukštųjų Šančių ir kitų Kauno mikrorajonų gyventojus. Ši „Topo centras“ parduotuvė pirkėjus sudomins ir specialiai pritaikytomis ypatingomis kainomis bei nuolaidomis.

Atidarymo metu visiems pirkėjams – nuolaidos iki 99 proc.

Taip pat tik šį savaitgalį (spalio 28–29 d.) Kaune veikiančiose „Topo centras“ parduotuvėse skelbiamas ypatingas savaitgalis. Šeštadienį ir sekmadienį kauniečiai galės įsigyti vaizdo techniką ypatingai mažomis kainomis.

Naujojoje „Topo centras“ parduotuvėje kauniečiai ras platų šiuolaikinės technikos pasirinkimą: nuo smulkiųjų buities prietaisų – sulčiaspaudžių, virtuvės kombainų, plaukų džiovintuvų iki stambiosios virtuvės technikos – šaldytuvų, viryklių, skalbyklių, indaplovių ir kompiuterinės įrangos – monitorių, spausdintuvų, kompiuterinių priedų bei vaizdo ir garso technikos.

„Prekybos tinklas „Topo centras“ dirba vardan savo pirkėjų ir stengiasi lanksčiai reaguoti į gyventojų poreikius ir būti ten, kur esame labiausiai reikalingi, – sako prekybos tinklo „Topo centras“ generalinis direktorius Česlovas Steigvila. – Tikime, kad šiuolaikinės technikos pasiūla bus patenkintas kiekvienas pirkėjas.“

Šį mėnesį – tai jau antroji naujai atidaryta prekybos tinklo „Topo centras“ parduotuvė. Spalio pradžioje „Topo centras“ atidarė parduotuvę Vilniuje, Ukmergės g. 369, PC „Big“.

Taip pat – tai antroji parduotuvė, vien per 2006 metus atidaryta Kaune. Šiuo metu Kaune veikia 4 prekybos tinklo „Topo centras“ parduotuvės Kaune. Pirmoji tinklo „Topo centras“ parduotuvė Kaune buvo atidaryta daugiau kaip prieš 10 metų, Savanorių prospekte.

Iki Naujųjų metų ketinama atidaryti naują parduotuvę Šiauliuose. Taip pat planuojama plėtra ir Latvijoje bei Baltarusijoje.

Šiuo metu prekybos tinklui „Topo centras“ priklauso jau 44 parduotuvės: 35 Lietuvoje ir 9 Latvijoje. Tinkle dirba per 650 darbuotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!