Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/50791/nuolaidos-ir-dovanos-kavos-aparatams-de-longhi-jusu-jaukiai-buiciai/spausdinti/

Nuolaidos ir dovanos kavos aparatams. „De’Longhi“ – Jūsų jaukiai buičiai

Publikuota: 2015-08-03 17:41
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Kavos draugas

„Kavos Draugas“ turi nepakartojamą pasiūlymą – iki rugpjūčio pabaigos „De’Longhi“ kavos aparatams taikoma itin patraukli nuolaida, o pirkdami mūsų populiariausius modelius gausite ir gardžiausių dovanų.

Tikrų kavos gurmanų pamėgtas „De’Longhi EC680“ leis pasijausti tikru barista ir suteiks progą dalyvauti kavos ruošimo procese. Galingas garinis kapučinatorius pasirūpins, jog visuomet paruoštumėte tik tvirčiausią pieno putą ir galėtumėte „paragauti“ savo ruošimo įgūdžių kiekvieną kartą!

Nuolaidos ir dovanos kavos aparatams. „De’Longhi“ – Jūsų jaukiai buičiai

„De’Longhi ECAM 22.110“ tapo „Kavos Draugo“ klientų išrinktu POPULIARIAUSIU modeliu Lietuvoje. Tai automatinis kavos aparatas, kuris sumals kavos pupeles ir paruoš juodos kavos ar espresso vieno mygtuko paspaudimu. Integruotas garinis kapučinatorius leis suplakti standžią ir tvirtą pieno putą, o Jūs galėsite mėgautis nepakartojamu latte macchiato ar cappuccino vos per kelias minutes!

„De’Longhi ECAM 45.760“ – tai aukščiausios klasės kavos aparatas. Vieno mygtuko paspaudimu galėsite mėgautis ristrestto, espresso, juoda kava, cappuccino, latte ir latte macchiato. Tai pilnai automatinis kavos aparatas, kuris puikiai tiks nuolatos skubantiems, tačiau be galo mėgstantiems kavos su pienu gėrimus.

Karščiausi pasiūlymai prasideda nuo 229 € 189 €.

Daugiau informacijos rasite KavosDraugas.lt

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!