Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/44784/dovana-mini-masazuoklis-medisana-mmi/spausdinti/

Dovana – mini masažuoklis „Medisana MMI“!

Publikuota: 2014-05-13 10:13
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: EPI FARMA, UAB

Žmogui nieko nėra svarbiau kaip sveikata. Šis faktorius veda pirmyn „Medisana“ kompaniją, vieną iš pirmaujančių sveikatos priežiūros srityje, jau daugiau nei 30 metų! „Medisana“ dirba namų sveikatos priežiūros rinkoje nuolat kurdami, tobulindami ir gamindami sveikatos priežiūros produktus galutiniam vartotojui – kraujospūdžio matuoklius, svarstykles, masažuoklius, termometrus, inhaliatorius ir daugelį kitų. Visa tai skirta padėti kuo daugiau žmonių stebėti savo sveikatos būklę savarankiškai ir sąžiningai, gydyti save be rizikos ir mėgautis grožio procedūromis lyg specialistams.

Visą gegužės mėnesį, interneto vaistinėje www.hiperfarma.lt vyksta akcija: perkant bet kurią „Medisana“ sveikatos priežūros prekę, dovanojame „Medisana“ vibracinį mini masažuoklį „MMI“.

Dovana – mini masažuoklis „Medisana MMI“!

Masažas yra vienas iš seniausių gydymo metodų ir svarbi fizioterapijos dalis. Išorinių kūno audinių masažas atpalaiduoja raumenis, gerina kraujotaką ir palaiko audinių regeneraciją. Jis taip pat stimuliuoja, atpalaiduoja ir padeda pašalinti nervų ir raumenų skausmus.

Masažuoklio savybės:

  • patogus vibracinis masažas;
  • LED apšvietimas;
  • ergonomiškai išdėstytos 4 masažuoklio galvutės;
  • idealus naudotis tiek namuose tiek kelionėje;
  • lengvas ir patogus dizainas.

Nepraleiskite galimybės šį masažuoklį gauti dovanų, perkant bet kurią „Medisana“ prekę interneto vaistinėje www.hiperfarma.lt! Daugiau informacijos www.hiperfarma.lt arba telefonu 8 680 31999 (I–V, 9–18 val.) Akcija vyksta iki 2014 05 31 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!