Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/43053/nuolaidos-president-cb-radijo-rysio-stotelems/spausdinti/

Nuolaidos „President“ CB radijo ryšio stotelėms

Publikuota: 2014-01-16 12:56
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Todesa, UAB

Šiandien CB radijo ryšiu naudojasi dauguma vairuotojų, tai ne tik darbo įrankis/priemonė, tačiau ir puikus kompanionas tolimose kelionėse. Dauguma dar šią įrangą vadina legaliu „antiradaru“, o taip yra dėl to, kad šio ryšio naudotojai noriai dalinasi informacija apie patruliuojančius pareigūnus, mobilius greičio matuoklius, spūstis ir t. t.

Nuolat didėjantis šios ryšio priemonės populiarumas lemia natūralią atranką, t. y. Vis daugiau vartotojų renkasi kokybišką įrangą su ilgalaike garantija ir mėgaujasi stabiliu abipusiu ryšiu. Ne tik nauji, bet ir esami vartotojai stengiasi pasikeisti turimą seną ar nekokybišką radijo ryšio priemonę nauja.

Čia mes skubame į pagalbą, žinoma pirmiausiai stengiamės išgelbėti turimą įrangą, bet dažniausiai tai būna jau neberemontuojamos racijos arba visiškai sugadintos antenos bei jų jungiamosios dalys. Nusiminti neverta, nes tik pas mus galite įsigyti garsaus Prancūzų koncerno „PRESIDENT Electronics“ gaminius, kuriems suteikiama net 5-erių metų garantija. Kaip taisyklė kokybiški gaminiai yra brangūs, tačiau padarykime išimtį ir aprūpinkime šio ryšio mėgėjus patikima įranga už prieinamą kainą, tai mūsų kredo.

Išrinkome keturis populiariausius komplektus, kuriuos sudaro „PRESIDENT Truman ASC“ racija su 5-erių metų garantija, viena iš keturių PRESIDENT antenų, visi jungiamieji laidai ir kištukas į pridegėjo lizda. Tai ne akcija, tai tiesiog pirkėjui palankus pasiūlymas, kuris galios tol, kol galėsime išlaikyti esamą žemiausią kainą rinkoje.

„President Truman ASC“ su „President Georgia export“
Kaina: 354 Lt
Sena kaina: 408 Lt

Puikus pasiūlymas ir ne ką prastesnis pasirinkimas, žinoma tolimų ryšių su šia įranga nepadarysite, tačiau užmiestyje jos pilnai pakaks. Tai puikus sprendimas vairuotojams kurie nenori ilgos antenos, o ryšio atstumas reikalingas nedidelis. Su šia įranga pasieksite ~2–3 km atstumą, to pilnai pakaks pasidalinti trumpa informacija. Šis komplektas puikiausiai tiks keliautojams keliaujantiems keliais automobiliais, važiuojant kolonoje ir t. t. „President Truman ASC“ stotelėje įrengtos automatinės triukšmų kontrolės ir trumpos antenos dėka Jūs visiškai išvengsite pašalinių triukšmų kurie dažnai erzina. Stotelei suteikiama 5-erių metų garantija.

„President Truman ASC“ su „President Hawaii export“
Kaina: 362 Lt
Sena kaina: 434 Lt

Tai puikus ir kokybiškas komplektas, kuris tiks tiek pradedančiajam tiek mėgėjui. „President Truman ASC“ CB radijo ryšio stotelė komplektuojama kartu su įgręžiama antena „President Hawaii Export“. Stotelei suteikiama 5-erių metų garantija, o ASC (liet. ATK – automatinė triukšmų kontrolė) sistemos dėka išvengsite nepageidaujamų ir bereikalingų triukšmų sklindančių iš stotelės. „President Truman ASC“ stotelėje savo mėgiamą kanalą patogiai ir greitai išsirinksite ratuku. Įgręžiama antena gali būti montuojama tiek į stoge esančią skylę, tiek į Jūsų poreikius atitinkantį laikiklį, komplekte esančio 4 m ilgio laido užteks beveik visoms transporto priemonėms. Geriausia žinia ta, kad pirkdami komplektą sutaupote.

„President Truman ASC“ su „President MS-145 export“
Kaina: 371 Lt
Sena kaina: 438 Lt

Tai bene populiariausias komplektas, įgręžiama antena „President MS-145“ nuo seno žinoma ir naudojama CB radijo ryšio mėgėjų. Su „President MS-145 export“ antena turėsite stabilų 10 km ryšį, žinoma jis gali kisti nuo įvairiausių aplinkybių – reljefo, oro sąlygų ar net saulės aktyvumo. Antena pasižymi dideliu jautrumu todėl kartais girdėsite net kelis kalbančiuosius, tai kartais erzina, bet „President Truman ASC“ stotelėje esanti automatinės triukšmų kontrolės sistema padės to išvengti, tokiu atveju girdėsite tik aiškius pokalbius, o visi kiti kurie priimami kaip foninės šiukšlės liks nutildyti. Puikus pasirinkimas tolimų ryšių mėgėjams, bei tiems kas CB radijo ryšiu naudojasi mieste, o 5-erių metų garantija kuri yra suteikiama stotelei užtikrina aukščiausią jos kokybę.

Nuolaidos „President“ CB radijo ryšio stotelėms

„President Truman ASC“ su „President Montana export“
Kaina: 381 Lt
Sena kaina: 438 Lt

Puikus pasirinkimas tiek mėgėjui, tiek pradedančiajam. Tik šio pasiūlymo metu įsigysite garsaus gamintojo „President Electronics“ gaminius už itin patrauklią kainą. Nepraleiskite progos įsigyti puikų kelionės pagalbininką. Tokią dovaną įvertins CB radijo mėgėjas, nes už nedidelę kainą gaus puikų komplektą su magnetine antena. „President Montana Export“ antena šiuo metu yra gan populiari tarp CB ryšio naudotojų, dažniausiai ją renkasi lengvųjų automobilių vairuotojai, greičiausiai dėl jos nedidelio aukščio bei tvirtinimo būdo. Be viso to su šia antena bendrausite ~5 km atstumu.

Sekite naujienas ir ieškokite išskirtinių pasiūlymų adresu www.President-CB.lt arba užsukite adresu Kaune, Jonavos g. 204a. Su malonumu Jums pagelbėsime, suremontuosime sugedusią įrangą, sumontuosime naujai įsigytą ar jau turimą, čia taip pat sulauksite atsakymų į Jums rūpimus klausimus, susijusius su radijo ryšio įranga. Padėsime išsirinkti Jums tinkamiausią įrangą, niekada nesiūlysime brangiausios, ar tokios, kuri netenkins Jūsų poreikių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!