Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/40313/oro-kondicionieriu-saldytuvu-saldikliu-apsauga-nuo-elektros-itampos-kritimu-suoliu-ir-virsitampiu-uz-isskirtine-kaina-sutaupyk-53-76-lt/spausdinti/

Oro kondicionierių, šaldytuvų, šaldiklių apsauga nuo elektros įtampos kritimų, šuolių ir viršįtampių už išskirtinę kainą! Sutaupyk 53,76 Lt

Publikuota: 2013-07-04 15:34
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: YE International, UAB

Oro kondicionierių, šaldytuvų, šaldiklių apsauga nuo elektros įtampos kritimų, šuolių ir viršįtampių už išskirtinę kainą! Sutaupyk 53,76 Lt Siūlome pasinaudoti išskirtiniu www.rslietuva.com pasiūlymu ir įsigyti oro kondicionierių, šaldytuvų ir šaldiklių apsaugą „Voltshield A/C Guard“ už ypatingą kainą. Vasarą padažnėjus elektros įtampos šuoliams, kurie gali atsirasti ne tik dėl žaibų, siūlome sprendimą, kuris padės apsaugoti jūsų oro kondicionavimo ar šaldymo įrangą.

„Voltshield A/C Guard“ aptikus tinkle įtampos svyravimus automatiškai atjungia prietaisą, užkirsdama kelią viršįtampiui, o sugrįžus įtampos leistinam lygiui, automatiškai (su užlaikymu) jį prijungia, tokiu būdu apsaugo įrangą nuo įtampos svyravimų ir šuolių.

„Voltshield A/C Guard“

  • Automatinė apsauga nuo įtampos kritimų, šuolių, viršįtampių;
  • Automatinis jungiklis, apsauga nuo trumpojo jungimo ir per didelės apkrovos;
  • Intelektualus 4 minučių laukimo laikotarpis;
  • Paprastas montavimas.

Užsakydami „Voltshield A/C Guard“ apsaugą internetu www.rslietuva.com, įveskite akcijos kodą GUARD į akcijos kodo lauką ir jums bus pritaikyta išskirtinė kaina. Mokėkite 99,84 Lt vietoj 153,60 Lt. Lietuvoje jums pristatysime nemokamai.

„Voltshield A/C Guard“ išskirtinė kaina galioja iki liepos 31 dienos arba iki paskutinio prekės vieneto sandėlyje. Kainos nurodytos litais be PVM.

Jei turite klausimų ar reikia pagalbos užsakant internetu, kreipkitės ir mes mielai padėsime. Tel.: +370 5 239 7850, el. p.: sales@rslietuva.com.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!