Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/40261/perkantiems-saldytuva-sharp-dovanos-televizoriu-ir-galimybe-atostogauti-toskanoje/spausdinti/

Perkantiems šaldytuvą „Sharp“ dovanos televizorių ir galimybę atostogauti Toskanoje

Publikuota: 2013-07-01 15:54
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Sharp

Perkantiems šaldytuvą „Sharp“ dovanos televizorių ir  galimybę atostogauti ToskanojeNuo liepos 1 d. „Sharp“ pradeda akciją „Įkvepiantis naujumas Jūsų virtuvei“. Jos metu įsigijusiems vieną iš „Sharp“ šaldytuvų-šaldiklių, bus dovanojamas 24 arba 32 colių „Sharp“ televizorius. Be to, visi, akcijos metu nusipirkę bet kurį „Sharp“ šaldytuvo-šaldiklio modelį, galės dalyvauti nuotraukų konkurse ir laimėti atostogas dviems Toskanoje.

Visi klientai, kurie akcijos metu nusipirks keturių durų „Sharp“ „W-French“ serijos šaldytuvą-šaldiklį (modeliai: SJ-FS820VSL, SJ-FS820VBK, SJ-FS810VBK, SJ-FS810VSL), gaus 32 colių LC-32LE350VWH televizorių. Tie, kurie nuspręs įsigyti šaldytuvą-šaldiklį iš stiklo kolekcijos (modeliai: SJ-GC700VBK, SJ-GC700VSL, SJ-GC680VBK, SJ-GC680VSL) gali tikėtis gauti 24 colių 24LE250VWH televizorių. Kad gautų nemokamą televizorių, klientai turi užsiregistruoti www.sharpfreshness.eu.

Be to, „Sharp“ organizuoja nuotraukų konkursą, kuriame galės dalyvauti visi, akcijos metu nusipirkę bet kurio modelio „Sharp“ šaldytuvą-šaldiklį. Visi klientai, įskaitant tuos, kurie jau gavo televizorių dovanų, turi galimybę laimėti atostogas dviem Toskanoje

Jei norite dalyvauti, turite užsiregistruoti www.sharpfreshness.eu ir siųsti originalią ir kūrybingą savo virtuvės nuotrauką.

„Sharp“ šaldytuvai-šaldikliai yra pirmos klasės prietaisai. „Sharp“ naudojamos technologijos garantuoja laikomų produktų šviežumą. Jie ne tik suderina daugybę praktiškų sprendimų naudotojams, bet ir padeda taupyti energiją bei yra malonūs akiai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!