Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/39915/knygynas-krisostomus-siulo-nuolaidas-elektronikos-knygoms/spausdinti/

Knygynas „Krisostomus“ siūlo nuolaidas elektronikos knygoms

Publikuota: 2013-06-04 20:43
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Knygynas „Krisostomus“

Knygynas „Krisostomus“ siūlo nuolaidas elektronikos knygoms2010-aisiais ir ankstesniais metais išleistoms knygoms apie elektroniką taikomos 25 % nuolaidos!

Knygynas „Krisostomus“, nuo 1992 metų veikiantis estiškas internetinis knygynas, prekiaujantis knygomis užsienio (daugiausiai – anglų, vokiečių ir rusų, taip pat prireikus galima užsakyti italų, skandinavų ir kitomis) kalbomis Estijoje ir Latvijoje.

2009 metų vasarą „Krisostomus“ pradėjo veiklą ir Lietuvoje. Knygynas orientuojasi į akademinę bendruomenę, todėl jame gausu įvairių sričių mokslinės, techninės, mokomosios ir kitokios literatūros.

Šiuo metu net dešimt leidyklų: „Taylor & Francis“, „Sage“, „Cambridge University Press“, „Emerald“, „Palgrave Macmillan“, „Hart“, „Bloomsbury Academic“, RSC, ICE ir „World Scientific“ siūlo nuolaidas anksteniais metais išleistoms knygoms įvairiausiomis temomis, tarp jų ir elektronikos knygoms.

Nuolaidos taikomos iki šių metų birželio 30 dienos.

Visas knygas ir nuolat skelbiamas naujas akcijas galima rasti www.kriso.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!