Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/37783/nuolaida-sukoms-nuo-blusu-ir-uteliu-medisana-lcs-net-33-proc/spausdinti/

Nuolaida šukoms nuo blusų ir utėlių „Medisana LCS“ net 33 proc.

Publikuota: 2012-12-28 15:30
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: EPI FARMA, UAB

Paprasčiausias būdas atsikratyti blusų, utėlių ir glindų – naudoti šiuolaikiškas elektronines šukas. Nereikia papildomų cheminių medžiagų, o šukos nesukelia jokio šalutinio poveikio.

Kaip veikia šukos „Medisana LCS“?

Aktyvavus veikimą, tarp šukų dantų susidaro elektrinis krūvis. Kontakto metu, elektrinio krūvio pakanka sunaikinti blusoms, utėlėms bei jų kiaušinėliams. Apie kontaktą praneša garsinis signalas. Be to, šukas galima pasiimti kartu net į kelionę – prietaisas maitinamas AA tipo maitinimo elementais (yra komplekte).

Kam tinka šukos?

Šukos nuo blusų ir utėlių „Medisana LCS“ tinka suaugusiems ir vyresniems nei 3 m. vaikams. Prietaisas taip pat gali būti taikomas namų augintiniams, pavyzdžiui, šunims ir katėms. Jis yra visiškai saugus naudoti.

Nuolaida šukoms nuo blusų ir utėlių „Medisana LCS“ net 33 proc.

Akcija

Interneto vaistinėje www.hiperfarma.lt šukos nuo blusų ir utėlių „Medisana LCS“ dabar tik 99,99 Lt. Akcija galioja iki 2013 01 07 d., prekių kiekis ribotas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!