Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/37777/ismanioji-kudikio-stebejimo-kamera-40-proc-pigiau/spausdinti/

Išmanioji kūdikio stebėjimo kamera – 40 proc. pigiau

Publikuota: 2012-12-28 07:08
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: EPI FARMA, UAB

„Medisana“ (Vokietija) metų pabaigoje Lietuvai pristatė naują prietaisą – išmaniąją kūdikio stebėjimo kamerą „Smart Baby Monitor“.

Prietaiso pagalba tėvai gali stebėti mažylį bet kuriuo paros metu ir bet kurioje vietoje – namuose, darbe ir net kelyje. Kamera pastatoma šalia mažylio lovelės ir vaizdas bei garsas internetu tiesiogiai siunčiamas į asmeninį kompiuterį ar išmaniuosius įrenginius „iPhone“, „iPad“, „iPod touch“. Tam gamintojas sukūrė specialią programėlę, pritaikytą skirtingiems įrenginiams.

Išmanioji kūdikio stebėjimo kamera – 40 proc. pigiau

Kuo ypatinga vaizdo kamera?

Kamera turi panoraminio vaizdo ir pasukimo funkciją, kuri gali būti reguliuojama nuotoliniu būdu. Infraraudonųjų spindulių šviesos diodai leidžia perduoti aiškų vaizdą net tamsiu paros metu (automatiškai persijungia į nakties režimą), o dviejų krypčių garso funkcija (integruotas mikrofonas ir garsiakalbis) suteikia galimybę girdėti mažylį ir su juo kalbėti. Vaizdo kamera turi galimybę fotografuoti, ši funkcija aktyvuojama taip pat nuotoliniu būdu, naudojant „Smart Baby Monitor“ programėlę.

Kaip vyksta vaizdo ir garso perdavimas?

Primityvi vaizdo ir garso perdavo schema: kamera > maršrutizatorius > galiniai įrenginiai (asmeninis kompiuteris, „iPhone“, „iPad“, „iPod touch“). Vadovaujantis naudojimo instrukcija, įrenginiai nesudėtingai konfigūruojami su turimu maršrutizatoriumi. Programinė įranga asmeniniam kompiuteriui yra pakuotėje, o specialią programėlę išmaniesiems įrenginiams galima nemokamai atsisiųsti iš gamintojo puslapio).

Kas pakuotėje?

  • Kamera.
  • LAN kabelis.
  • Maitinimo blokas.
  • Montavimo rinkinys.
  • Naudojimo instrukcija.
  • PC programinė įranga.

„Smart Baby Monitor“ puikiai padeda prižiūrint kūdikį namuose bei suteikia galimybę pabendrauti su mažyliu negalintiems nuolat būti kartu.

Akcija

Interneto vaistinėje www.hiperfarma.lt išmanioji kūdikio stebėjimo kamera „Smart Baby Monitor“ dabar tik 299 Lt. Akcija galioja iki 2013 01 31 d., prekių kiekis ribotas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!