Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/33676/ausines-sennheiser-hd-515-sumazinta-kaina/spausdinti/

Ausinės „Sennheiser HD 515“ sumažinta kaina!

Publikuota: 2012-04-02 11:10
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Prasom, UAB

Ausinės „Sennheiser HD 515“ sumažinta kaina!Specializuota ausinių elektroninė parduotuvė www.ausines.lt ir www.prasom.lt siūlo pigiau įsigyti atviro korpuso ausines „Sennheiser HD 515“. Akcija galios tol, kol ausinių bus sandėlyje (apie 40 vnt.).

Ausinių kaina su nuolaida – 185 Lt.

Šis „Sennheiser 515“ modelis yra palyginus nebrangus, bet kartu leidžiantis pajusti ir suprasti pagrindinius „Sennheiser“ Hi-End serijos privalumus. „Sennheiser HD 515“ yra klasikinis atviro tipo ausinių modelis. Oras ir garsas gali laisvai judėti per ausinių korpusą, kas leidžia nebrangiai pasiekti aukštą garso atkūrimo kokybę. Ausinės jūsų neizoliuoja nuo aplinkos, todėl girdite, kas vyksta aplink. HD 515 yra pagamintos pagal „Sennheiser E.A.R.“ (Eargonomic acoustic refinement) technologiją.

E.A.R. leidžia išgauti tikroviškesnį muzikos skambesį, o dar labiau padeda vaizdo žaidimuose, kur erdvinis garsas skamba labai tikroviškai ir leidžia be vargo nustatyti garso šaltinį. HD 515 prie galvos prispaudžia natūraliai ir patogiai. Neblaško dėmesio žaidimuose ar klausantis muzikos ir leidžia jas be pertraukos naudoti ištisas valandas.

Plačiau apie ausines skaitykite apžvalgoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!