Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/32501/kokybiska-led-sviesa-pigiau/spausdinti/

Kokybiška LED šviesa – pigiau!

Publikuota: 2012-01-17 06:29
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Ageta, UAB

LED šviestuvai ir LED lemputės yra naujas žingsnis pažangaus apšvietimo link. Bet ne visi gamintojai gali pasigirti viduje esančių šviesos diodų našumu bei ekonomiškumu. Tam JAV buvo įsteigta valstybinė agentūra, kuri nustato, kurie šviesos diodai efektyviai naudoja elektros energiją, nekeičia spalvos bėgant laikui ir leidžia sumažinti į aplinką išmetamų šiltnamio dujų kiekį.

Vadovaudamasi šiomis gairėmis, UAB „Ageta“ pirkėjams siūlo tik energetiškai efektyvius, pažangius ir tausojančius aplinką produktus.

Kokybiška LED šviesa – pigiau! Skleisdama malonią, šiltą šviesą LED lemputė pakeis Jūsų naudojamą halogeninę lemputę ir puikiai tiks taškiniams šviestuvams, naudojamiems parduotuvėse, liftuose, koridoriuose, biuruose ir namuose. 4 W LED lemputės kaina 45 Lt su PVM.
Pakeičia 35 W halogeninę lemputę. Atsiperka greičiau nei per metus. Tarnavimo laikas 20 000 val.
Kokybiška LED šviesa – pigiau! LED lemputė gali lygiaverčiai pakeisti kaitrines ir kompaktines liuminescencines lempas. Ši lemputė tiks sanitarinių patalpų, koridorių, sandėliukų bei drabužinių apšvietimui. Su taivanietiškais diodais. 6 W LED lemputės kaina 56 Lt su PVM.
8 W LED lemputės kaina 64 Lt su PVM.
CRI indeksas didesnis nei 90. Tarnavimo laikas 50 000 val.
Kokybiška LED šviesa – pigiau! LED biuro šviestuvas pakeičia šviestuvus, kuriuos dažniausiai galite išvysti biuro koridoriuose, laiptinėse, bankų patalpose (įprastai šie šviestuvai vadinami „Downlight“). Idealiai tinka viešų erdvių apšvietimui, kuriose šviesa reikalinga ištisą parą. LED šviestuvas leis sutaupyti suvartojamą elektros energijos kiekį bei sumažinti aptarnavimo kaštus neprarandant šviesos srauto. Su „Philips-Lumileds“ diodais.
  20 W LED šviestuvo kaina 250 Lt su PVM.
Tarnavimo laikas 50 000 val.

Iki 2012 metų kovo 1 dienos visoms LED lemputėms taikoma 10 % nuolaida.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!