Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/31968/kaledinis-pasiulymas-kraujospudzio-matuokliui-rossmax-ms-150/spausdinti/

Kalėdinis pasiūlymas kraujospūdžio matuokliui „Rossmax MS 150“!

Publikuota: 2011-12-06 15:04
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: EPI FARMA, UAB

Kalėdinis pasiūlymas kraujospūdžio matuokliui „Rossmax MS 150“!Paprasta ir patogu naudotis. Matavimas atliekamas vienu mygtuko paspaudimu, oras automatiškai pripučiamas/išleidžiamas, o rezultatai parodomi aiškiais stambiais skaitmenimis matuoklio LCD ekrane.

„Rossmax MS 150“ matuoja kraujospūdį ir pulsą. Prietaisas kliniškai patikrintas ir tikslus. Nenaudojamas automatiškai išsijungia. Jame yra akumuliatoriaus lygio indikatorius.

„Rossmax MS 150“ matuokliui taikoma 5 metų garantija.

Akcija vyksta iki gruodžio 31 d.

Kodėl verta įsigyti „Rossmax MS 150“:

  • Matuoklyje įdiegta unikali „Real Fuzzy“ technologija, kuri įvertindama sistolinį kraujospūdį ir rankos dydį užtikrina idealų spaudimą manžetėje. Ši technologija leidžia sumažinti diskomfortą, kylantį dėl per aukšto slėgio lygio manžetėje, bei užkerta kelią netiksliems matavimo rezultatams, dažnai atsirandantiems dėl netinkamo manžetės pripūtimo.
  • Šis prietaisas turi aritmijos indikatorių, leidžiantį žmonėms, turintiems nereguliarų širdies plakimą, gauti tikslius matavimo rezultatus. Pasirodantis aritmijos indikatorius taip pat įspėja vartotoją apie nereguliarų širdies plakimą matavimo metu. Aritmijos algoritmas automatiškai nustato, ar matavimas yra teisingas, ar jis turi būti pakartotas. Jei nereguliaraus širdies plakimo simbolis pasirodo dažnai, būtina kreiptis į gydytoją.
  • Jūsų gydytojui diagnozuojant širdies ligas taip pat labai svarbu žinoti apie Jūsų kraujospūdį ir jo pokyčius paskutiniu metu. „Rossmax MS 150“ matuoklis suteikia galimybę išsaugoti atmintyje net 90 paskutinių matavimo rezultatų.
  • Kad matavimo rezultatai būtų dar tikslesni, šiam kraujospūdžio matuokliui pritaikėme unikalią patentuotą, latekso neturinčią kūginę manžetę su fiksuojama sankaba. Dėl savo unikalios formos ir fiksuojamos sankabos, manžetė tinkamai prisitaiko prie Jūsų rankos formos ir dėl to gaunami ypač tikslūs matavimo rezultatai. Manžetėje nėra latekso, todėl ji nesideformuoja po ilgo naudojimo. Standartiniame komplekte siūlome M dydžio (24–36 cm) manžetę. Norint, kad matavimo rezultatai būtų tikslūs, manžetės dydis turi būti tinkamas. Jei įsigijote pretaisą su M dydžio manžete, o Jums reikalinga mažesnė S dydžio arba didesnė L dydžio manžetė, mes Jums ją nemokamai pakeisime kol ji nauja! Įsigiję prietaisą, iškart kreipkitės į Jūsų kraujospūdžio matuoklio pardavėją hiperfarma.lt arba platintoją Baltijos šalims. Taip pat suteikiame galimybę įsigyti reikiamo dydžio manžetę.

Kasdieninis arterinio kraujospūdžio matavimas labai svarbus Jūsų sveikatos priežiūroje bei stebint ir diagnozuojant hipertenziją ar kitas širdies ligas. Kad gautumėte teisingus kraujospūdžio matavimo rezultatus, turėtumėte pasirinkti tinkamą matuoklį, pritaikytą Jūsų poreikiams.

„Rossmax International Ltd“ – viena didžiausių ir moderniausių sveikatos priežiūros prekių gamintojų pasaulyje. Kompanija įkurta 1988 m., o šiuo metu veikiantys kompanijos padaliniai išsidėstę visame pasaulyje, tam kad bendradarbiaujant su geriausiais įvairių sričių pasaulio specialistais sukurtų ir pagamintų pačius tiksliausius ir inovatyviausius produktus.

„Rossmax“ produktai yra CE sertifikuoti, išbandyti ir kliniškai patvirtinti, gaminami vadovaujantis ISO 9001/ 13485 standartu bei laikantis GGP reikalavimų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!