Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/16031/topo-centro-pirkejams-isskirtines-salygos/spausdinti/

„Topo centro“ pirkėjams – išskirtinės sąlygos

Publikuota: 2009-03-12 13:47
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Topo centras, UAB

Viename didžiausių buitinės technikos ir elektronikos prekybos tinkle „Topo centras“ skelbiama ypatinga pirkimo išsimokėtinai akcija. Visą kovo mėnesį pirkėjai galės naudotis išskirtiniu pasiūlymu – pirkti išsimokėtinai nemokant jokių palūkanų.

„Topo centras“ kartu su akcijos partneriais - greitas vartojamąsias paskolas teikiančia bendrove „Kreditas 123“ bei prekių ženklų „Philips“ ir „Blomberg“ gamintojais - sutarė dėl ypatingai gerų sąlygų, leidžiančių pirkėjui sutaupyti: mokant dešimt vienodų įmokų, nebus skaičiuojamos palūkanos ir nereikės mokėti administravimo mokesčio. Pirkėjas, priklausomai nuo pasirinktos prekės, gali sutaupyti iki 1400 Lt.

„Atsižvelgdami į daugumos pirkėjų poreikius bei galimybes, surengėme patraukliausią akciją perkant išsimokėtinai. Toks pasiūlymas turėtų sudominti visus, kurie turi tik dalį reikiamos sumos geidžiamam pirkiniui. Naudodamiesi 10-ies vienodo dydžio įmokų galimybe, žmonės turi platesnį pasirinkimą - už tam tikrą sumą jie gali išsirinkti moderniausią bei kokybiškiausią buities techniką - sakė prekybos tinklo „Topo centras“ generalinis direktorius Česlovas Steigvila.

„Topo centre“ pirkėjai gali naudotis ne tik palankiomis pirkimo sąlygomis, bet ir plačiu paslaugų spektru: prekių pristatymu į namus, buitinės technikos pajungimu, interneto prijungimu ir kitomis. Taip pat galima pasinaudoti ir specialiomis paslaugų akcijomis – išbandyti 30 d. nemokamai „Omni Connect“ internetą bei užsisakyti „Gala“ skaitmeninę televiziją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!