Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/10990/balandis-ekologiskos-beko-buities-technikos-menuo/spausdinti/

Balandis - ekologiškos BEKO buities technikos mėnuo

Publikuota: 2008-04-02 11:14
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Topo centras, UAB

Nuo balandžio 2 d. BEKO pradeda vykdyti ekologinę akciją kartu su partneriais: prekybos tinklu „Topo centras“ ir UAB „EMP recycling“, užsiimančia elektronikos perdirbimu. Atidavus seną buitinę techniką „EMP recycling“, bus suteikiama 15% nuolaida ekologiškai BEKO buitinei technikai, kurią bus galima įsigyti bet kurioje „Topo centras“ parduotuvėje. Nuolaidų kuponai bus dalijami visą balandžio mėnesį ir galios iki gegužės 31 dienos.

ES mastu lietuviai yra vieni mažiausiai besidominčių aplinkosaugos problemomis. Tokią tendenciją atskleidė Europos Komisijos užsakymu 27 ES šalyse vykdytas gyventojų nuomonės tyrimas. Siekdamas suaktyvinti ekologinį judėjimą, „BEKO“ skelbia akciją, kurios metu suteikia nuolaidą BEKO ekologiškai buitinei technikai.

Pasižyminti itin mažu vandens, elektros energijos sunaudojimu, BEKO moderni technika taupo ne tik finansinius, bet ir natūraliuosius Žemės resursus. Ekologiški gaminiai – vienas pagrindinių BEKO tikslų. Šios pastangos įvertintos tokiais prizais, kaip prestižinis „PLUS X Award“ apdovanojimas ekologiškiausio gaminio kategorijoje 2007 metais Diuseldorfe, Vokietijoje.

„Neatsitiktinai šiai akcijai pasirinkome pandos simbolį – tai vienas labiausiai saugomų gyvūnų pasaulyje. Jis simbolizuoja draugišką BEKO kompanijos požiūrį į supančią aplinką. Atiduodami seną techniką „EMP recycling“, ne tik gausite nuolaidą visose „Topo centras“ paduotuvėse BEKO technikai, tačiau ir prisidėsite prie pasaulinės ekologijos gerinimo. Visi šios akcijos nuolaidų kuponai ir kabikai pagaminti tik iš ekologiško popieriaus,“ – sako UAB „AG Trade“ buitinės technikos produktų grupės vadovė Akvilė Parnarauskienė. Daugiau informacijos: www.bekopasaulis.lt.

Vienos didžiausių elektronikos ir automobilinių atliekų perdirbėjų – kompanijos „EMP recycling“ paramos strategija yra remti ekologinius projektus. „Mūsų įmonei rūpi globalinės gamtosauginės problemos. Visi, kurie neina pačiu lengviausiu keliu – nemeta į konteinerius elektrinio virdulio, lygintuvo, mobiliojo telefono, siurblio ir kitų elektronikos atliekų kartu su buitinėmis, o atiduoda jas perdribti, prisideda prie švaresnės gamtos ir sveikesnės aplinkos išsaugojimo. Tam reikia visai nedaug pastangų: pakelti telefono ragelį arba atsiversti mūsų tinklapį“, – sako Darius Valeika, UAB „EMP recycling“ generalinis direktorius.

Užsisakyti „EMP recycling“ nemokamą elektronikos atliekų išvežimo perdirbimui paslaugą galima užsiregistravus nemokamu tel. (8~800) 10108 arba interneto svetainėje www.emp.eu. Atvažiavęs į namus ar biurą bendrovės ekipažas už priduotas atliekas balandžio mėn. duos dvi dovanas: 15 proc. nuolaidų kuponą BEKO technikai ir „EMP recycling“ nuolaidų knygelę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!