Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/10828/atidaroma-penktoji-topo-centras-parduotuve-vilniaus-pilaites-rajone-sieks-vienyti-rajono-bendruomene/spausdinti/

Atidaroma penktoji „Topo centras“ parduotuvė Vilniaus Pilaitės rajone sieks vienyti rajono bendruomenę

Publikuota: 2008-03-19 13:37
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: Topo centras, UAB

Kovo 22 d. Vilniuje, Pilaitės rajone PC „Pupa“ prekybos tinklas „Topo centras“ atidaro jau 40-ąją parduotuvę Lietuvoje. Naujai atidaromos parduotuvės koncepcija – būti arčiau žmonių ir pasiūlyti intensyviai augančio mikrorajono gyventojams visą reikalingą šiuolaikinę techniką vienoje vietoje. Pilaitėje įsikuriantis „Topo centras“ (plotas 600 kv.m.) taps pirmąją vidutinio dydžio parduotuve Vilniuje. Į naują „Topo centro“ parduotuvę investuota beveik puse milijono litų.

„Topo centras“ – arčiau žmonių

„Atsižvelgdami į naujausias miestų plėtros tendencijas bei norėdami patenkinti savo klientų poreikius, įsikūrėme PC „Pupa“. Pasirinkome šią erdvę neatsitiktinai, nes tai - kaimynystės tipo centras, turintis savo architektūrinę bei estetinę vertę. Naujuose rajonuose labai trūksta gyvumo, viešųjų erdvių. Šios vidutinio dydžio „Topo centro“ parduotuvės atidarymas – mūsų indėlis į žmonių viešąjį gyvenimą,“ – tvirtina vienas iš „Topo centro“ savininkų Giedrius Tomas Jarmalavičius, tarptautinės įmonių grupės „AG Group“, valdančios prekybos tinklą bei kitas bendroves, generalinis direktorius.

Viename sparčiausiai besiplečiančių Vilniaus mikrorajonų įsikursiantis „Topo centras“ bus lengvai pasiekiamas ne tik Pilaitės, rajono bendruomenei, tačiau ir iš Lazdynų, Karoliniškių, Šeškinės, Viršuliškių ar Vilniaus raj. atvykstantiems žmonėms.

„Tikimės, kad jaukioje naujoje „Topo centro“ parduotuvėje susitikę kaimynai galėtų ne tik apsipirkti, tačiau ir pabendrauti, išsinuomoti DVD filmą ar pasinaudoti interneto kavinės paslaugomis,“ – sako „Topo centro“ generalinis direktorius Česlovas Steigvila.

Atidarymo dieną – produktų prezentacijos, nuolaidos ir žaidimai

Atidarymo dieną „Topo centras“ kviečia visus apsilankyti naujame prekybos centre „Pupa“ įsikūrusioje parduotuvėje, kur vyks buities technikos ir elektronikos prekių prezentacijos. Čia bus galima išbandyti OLYMPUS povandeninį fotoaparatą, šeimininkės galės įsitikinti TEFAL garų puodų bei KARCHER siurblių teikiamais pranašumais, vyks espresso kavos degustacija. Visoms prekėms atidarymo dieną bus taikomos įspūdingos nuolaidos iki 99 proc.

Mėgstantieji azartą galės varžytis aukcione- žaidime, kurio metu prekių pradinė kaina tesieks 1 litą.

Visą dieną renginiai vyks ir prekybos centre „PUPA“: vaikų piešinių konkurso „Gyvoji Pupa“ finalas, pantomimos aktorių pasirodymai bei fotografijų paroda pasakos motyvais. Prekybos centrą pastačiusios kompanijos „Eika“ plėtros vadovė Viktorija-Beatričė Radzevičienė tikisi, kad naujasis objektas pritrauks daug pirkėjų ir taps puikia vieta ne tik įsigyti reikiamų produktų, bet ir smagiai praleisti laiką. „Jau dabar matome potencialą ir antram prekybos centrui Pilaitėje,“ – sako „Eikos“ vadovė“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!