Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/elektronika/10011/lg-electronics-ipakuos-jusu-kaledu-dovana-nemokamai/spausdinti/

„LG Electronics“ įpakuos Jūsų Kalėdų dovaną nemokamai!

Publikuota: 2007-12-10 15:38
Skyrius: Elektronika, technika
Paskelbė: LG Electronics

„LG Electronics Latvia“, buities prietaisų ir mobiliųjų telefonų gamintojos „LG Electronics, Inc“ antrinė bendrovė Latvijoje, bendradarbiaudama su „Tele2“ siūlo nemokamai supakuoti dovanas prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ Kaune ir Vilniuje.

Dovanų pakavimo akcija prasidės gruodžio 7 d. ir vyks iki Kalėdų kiekvieną penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį. Dovanos bus pakuojamos penktadieniais nuo 17:00 iki 20:00 val., o šeštadieniais ir sekmadieniais – nuo 13:00 iki 16:00 val. „Prieškalėdinis metas kupinas malonių rūpesčių, bet kartu tai ir įtemptas laikas. Visi smarkiai ruošiasi artėjančioms šventėms ir ieško dovanų draugams bei giminaičiams. Dovanų pirkimas dažnai atidėliojamas iki pat paskutinių prieššventinių dienų. Tačiau dovanas reikia ne tik nupirkti, bet ir gražiai papuošti. Norėdama palengvinti šiuos rūpesčius ir suteikti galimybę kiekvienam mėgautis šventėmis, „LG Electronics “ supakuos dovanas laiku ir nemokamai,“ – sako „LG Electronics Latvia“ Baltijos šalių rinkodaros skyriaus vadovė Ieva Kulberga.

Kiekvienas prekybos ir pramogų centrų „Akropolis“ lankytojas galės supakuoti savo dovanas nepriklausomai nuo pirktos dovanos gamintojo. „LG Electronics “ linki gražių švenčių kiekvienam!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!