Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/portalo/710/elektronika-lt-portalas-garbes-zymunas/spausdinti/

„Elektronika.lt“ portalas - garbės žymūnas!

Publikuota: 2005-03-09 19:00
Tematika: Portalo naujienos
Autorius: el. paštas Tautvydas Levinskas

„Elektronika.lt“ komanda, partneriai, savanoriai padėjėjai kasdien tobulina portalą, prisideda patarimais ir informacija. Siekiame lietuvių kalba populiarinti aukštųjų technologijų pasiekimus ir prisidėti prie modernios žinių ekonomikos kūrimo. Šis siekis suprantamas daugeliui elektronikos mėgėjų, verslo atstovų bei mokslo organizacijų.

Mums svarbi visų tinklapio lankytojų nuomonė ir atsiliepimai - į juos atsižvelgiame tobulindami ir plėtodami portalą. Taigi, norime pasidžiaugti šio projekto pripažinimu ir įvertinimu - „Lietuva internete“, seniausias ir išsamiausias lietuviškų interneto duomenų žinynas, suteikė portalui garbės žymūno vardą.

LI aukso kryžius

Seniai bebuvo tarp lietuviškų interneto naujienų toks didelis ir rimtas darbas. Nors dizainas kaip įprasto portalo, bet atliktas itin kruopščiai ir taisyklingai, gerbiant WWW architektūros standartus. Neabejoju, kad dabar berniukai turės internete smagaus užsiėmimo ir be kompiu­terinių žaidimų. Geros kloties šiam įdomiam žurnalui.

- Vladas Palubinskas, Lietuva internete -

Išsamią apžvalgą skaitykite „Lietuva internete“ garbės parodoje „Kas gero“.

Lietuva internete“ (angliškai Lithuania On-Line, sutrumpintai LOL, lietuviškai LI) yra nevyriausybinis, nevisuomeninis ir kol kas nekomercinis projektas. Pradėtas 1995 metais svarbiausių interneto paslaugų rodykle, dabar jis apima išsamų lietuviškų WWW adresų žinyną, pirminių interneto naujienų tarnybą, elektroninių buveinių, spausdintų katalogų ir vadovėlių leidybą, integruotas rinkodaros paslaugas, informatikos kursus ir interneto auditą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!