Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/portalo/19535/elektronika-lt-socialiniuose-tinkluose-dalinkites/spausdinti/

„Elektronika.lt“ - socialiniuose tinkluose. Dalinkitės!

Publikuota: 2009-10-13 15:03
Tematika: Portalo naujienos
Autorius: el. paštas Tautvydas Levinskas

Tiesą sakant, labai ilgą laiką, kol socialiniai tinklai audringai formavosi, o mada ten „išeiti“ užsikrėtė kone visi portalai ir verslai, įtariai stebėjome šį procesą. Nors ir dabar manome, kad portalo forumas, kuris veikia pas mus kaip bendruomenė ir puikiai tinka dalintis informacija, tenka pripažinti, kad integruoti ir kitas, išorines soc. tinklų paslaugas, į portalą - naudinga tiek mūsų lankytojams, tiek „Elektronika.lt“ populiarinimui.

Taigi, jau kaip turbūt pastebėjote, šalia RSS sąsajos piktogramos atsirado ir „Facebook“ nuoroda. Kol kas dalyvaujame tik šiame soc. tinkle ir mėginsime jame skelbti įdomiausius pastebėjimus iš IRT, elektronikos sektoriaus. Žinoma, mūsų „gerbėjai“ galės prisijungti prie šio puslapio kūrimo - vertinti, komentuoti ir pan. - tai, ką leidžia daryti „Facebook“ sistema.

Kartu prie mūsų portale publikuojamos informacijos rasite naują mygtuką, kuris leis nesunkiai Jums patiems persiųsti įdomias nuorodas į savo asmeninius puslapius soc. tinkluose bei dalintis su draugais.

„Elektronika.lt“ - socialiniuose tinkluose. Dalinkitės!
Naudojamės AddThis.com paslauga

Tikimės, kad šie nauji nedideli priedai bus patogūs ir naudingi Jums. Smagaus naršymo ir bendravimo! :-)

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!